Virtua Fighter 5 se objeví na PlayStation 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Virtua Fighter 5 se objeví na PlayStation 4

Virtua Fighter 5 se objeví na PlayStation 4

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 9. 2016 08:19
Reklama

Jedna z nejslavnějších sérií bojovek, která je často označována za dědečka 3D odnože tohoto žánru, se podívá na PlayStation 4. Ještě se ale tak úplně neradujte. Virtua Fighter, jehož první díl je dokonce několikrát zanesen v Guinessově knize rekordů pod pojmy „první polygonová bojovka“ nebo „první bojovka pro 32-bitové systémy“ nevyjde jako samostatný titul.

Chystaný šestý číslovaný díl série Yakuza od společnosti Sega nabídne hráčům kromě klasického bušení nepřátel v otevřeném světě i spoustu vedlejších aktivit, u nichž si bude možno odpočinout a nabrat sílu na další nekalé praktiky japonského podsvětí. Kromě masáží od lehkých slečen půjde také o arkádové automaty, oblíbenou zábavu každého správného pachatele organizovaného zločinu. Yakuza 6 nabídne celou řadu klasických titulů, mezi nimi ale rozhodně vyniká Virtua Fighter 5: Final Showdown.

Hru si budete dokonce moci zahrát i v režimu dvou hráčů, což je v rámci implementovaných „miniher“ rozhodně nezvyklá a velkorysá nabídka. Mimo Virtua Fighteru se na obrazovkách automatů objeví například Puyo Puyo (rovněž i pro dva hráče), Super Hang-On, Space Harrier nebo Fantasy Zone. Zatím nemáme přesné informace o tom, která verze Virtua Fighteru 5 se na automatech objeví. V uplynulém roce se totiž objevila vylepšená arkádová edice, známá pod názvem Version B. Také není úplně jasné, zda půjde o plnou hru, nebo nějakým způsobem osekaný zážitek, který má jen na chvíli zabavit mezi misemi v hlavní hře. Virtua Fighter 5 vyšel před čtyřmi lety a posbíral velmi kladná hodnocení od kritiků i hráčů.

Mezi ostatní minihry, které budete v rámci Yakuza 6 moci absolvovat, patří například tradiční a oblíbené karaoke, šipky nebo mahjong. Podle nových informací ale bude hra obsahovat i lechtivý live chat, ve kterém budete moci sledovat dívku a v sérii QTE jí určovat, co má před kamerou dělat. Jedinou smutnou zprávou je, že hra momentálně stále nemá určeno datum vydání pro západní trh. V Japonsku vychází 8. Prosince. Pokud se přeci jen chcete ponořit do dobrodružštví Kazumy Kiryu,, snad vás uspokojí Yakuza Zero, která vychází v lednu i u nás. Následovat ji nicméně zřejmě bude i remaster vůbec prvního dílu série a patrně i samotná Yakuza 6.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama