Video porovnává původní a nové Dead Space, fanoušci kritizují cenovou politiku hry
i Zdroj: EA
Novinka Video porovnává původní a nové Dead Space, fanoušci kritizují cenovou politiku hry

Video porovnává původní a nové Dead Space, fanoušci kritizují cenovou politiku hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 10. 2022 16:00 10

Včerejší ukázka remaku Dead Space vypadala opravdu skvěle, naše paměti ale mají často tendenci zkrášlovat naše vzpomínky, a to i na staré tituly. Kanál ElAnalistaDeBits tak přináší video porovnávající záběry ze staré i nové verze hry.

Reklama

  • Video porovnává starou a novou verzi Dead Space
  • Hráči se vedle toho rozčilují nad cenou remaku

Ty logicky ukazují zásadní vylepšení především grafiky. Hra je postavena od základů znovu, jde tak prakticky o novou hru, která ale věrně následuje svého předchůdce. Největší změny lze pozorovat především u osvětlení, detailnosti prostředí, částic a také animací. 

U čeho ale fanoušci už tolik nejásají je cena. Zatímco na Steamu je cena stanovena na 60 dolarů a 50 liber, na konzolích nové generace se cena nejen zvýšila, ale zároveň srovnala napříč měnami. Hráči tak zaplatí 70 euro, dolarů či liber. V porovnání s The Callisto Protocol za 55 liber či Hogwarts Legacy za 60 liber tak jde o poměrně velký skok. 

Někteří ale poukazují na to, co EA Motive vůči původní hře přidává. Isaac Clarke dostane dodatečný dabing, jeho vzhled je více podobný druhému dílu a navíc se dočkáme dodatečných vedlejších misí, postav i hratelnostních prvků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama