Remake Dead Space odhaluje první gameplay záběry. Spouští se předobjednávky, hra dostane i fyzickou sběratelskou edici
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Remake Dead Space odhaluje první gameplay záběry. Spouští se předobjednávky, hra dostane i fyzickou sběratelskou edici

Remake Dead Space odhaluje první gameplay záběry. Spouští se předobjednávky, hra dostane i fyzickou sběratelskou edici

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 10. 2022 18:04

Jak nám EA slíbilo, dnes večer jsme se dočkali odhalení gameplay traileru pro remake Dead Space. Po půl roce od odhalení této hry došlo nejen na vůbec první trailer, ale rovnou se můžeme podívat na to, jak celá hra vypadá v pohybu.

Reklama

  • EA Motive odhaluje první gameplay záběry z remaku Dead Space
  • Hra vypadá díky Frostbite parádně
  • Spouští se také předobjednávky

Důvodů je několik. Na předělávce pracuje studio EA Motive, které si k vývoji propůjčilo interní engine Frostbite, známý pro pokročilou grafiku. Tu Dead Space v uzavřených prostorech vesmírné stanice využívá naplno a hře detailní prostředí neskutečně sluší.

Sluší se připomenout, že remake Dead Space chce vůči prvnímu dílu přidat obsah navíc a propojit se tak s dalšími dvěma pokračováními. Isaac Clarke tak bude ve hře mluvit, dabérem se opět stal Gunner Wright. Pokud se vám hra zalíbila natolik, že byste si jí rádi předobjednali, i zde neodejdete s prázdnou.

Studio totiž spustilo předobjednávky, přičemž základní edice vás vyjde na 60 euro. Deluxe edice s kosmetickými doplňky bude stát 70 euro, díky spolupráci s Limited Run Games si pak vybraní zájemci přijdou také na fyzickou sběratelku. V té za 275 dolarů (cca 6800 korun) naleznete helmu Isaaca v životní velikosti včetně funkčního osvětlení, soundtrack na CD, litografii, čtveřici malých plakátů, pin, malou kovovou sošku a steelbook. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama