Veteráni pracující na Call of Duty založili studio Deviation Games. Nyní tvoří novou značku pro konzole PlayStation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Veteráni pracující na Call of Duty založili studio Deviation Games. Nyní tvoří novou značku pro konzole PlayStation

Veteráni pracující na Call of Duty založili studio Deviation Games. Nyní tvoří novou značku pro konzole PlayStation

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 6. 2021 02:55

Během slavnostního zahájení Summer Game Festu jsme se krom ukázek z chystaných her dočkali také představení nového studia, které navázalo partnerství se Sony.

Reklama

  • Bylo představeno studio Deviation Games
  • Zakladatelé jsou veteráni z Treyarchu
  • V týmu mají přes sto vývojářů
  • Pro Sony tvoří nový akční AAA titul

Deviation Games založili veteráni ze studia Treyarch - Dave Anthony a Jason Blundell. Oba se dlouhé roky podíleli na vývoji série Call of Duty, načež si řekli, že je načase rozjet vlastní byznys. Ve vodách AAA produkce nicméně zůstávají, ve spolupráci se Sony se pustí do tvorby zcela nové značky.

Nutno dodat, že mají skvělé zázemí, tým totiž tvoří více než 100 vývojářů, což zní velmi slibně. Není tedy divu, že tvůrcům nechybí velké ambice.”Mohu sice potvrdit, že vývoj už probíhá, stále je však pro nás příliš brzy na to, abychom zacházeli do detailů,” tvrdí Blundell v příspěvku na oficiálním PlayStation blogu. Do hry by chtěli otisknout svěží a inovativní nápady. “Začínáme tvořit obrovskou, obsahově bohatou hru se zaměřením na hodně akce a energie,” prohlásil a zároveň zadoufal, že nebude trvat dlouho, než přinesou další detaily.

Je evidentní, že je Sony spolupráci s externími týmy otevřená. Není to tak dávno, co uzavřela partnerství s Haven Studios pod vedením Jade Raymond, koncem dubna pak byla oznámena spolupráce s Firewalk Studios. Obě studia tvoří originální IP pro konzole PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama