Filmové zpracování má dostat i Days Gone. Hlavního hrdinu si možná zahraje hvězda seriálu Outlander
i Zdroj: Bend Studio / Sony Interactive Entertainment
Days Gone Novinka Filmové zpracování má dostat i Days Gone. Hlavního hrdinu si možná zahraje hvězda seriálu Outlander

Filmové zpracování má dostat i Days Gone. Hlavního hrdinu si možná zahraje hvězda seriálu Outlander

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 8. 2022 08:45

Ze všech značek, které Sony ve hrách vlastní, máme zpracování Uncharted informace o adaptacích velké části z nich. Jedna větší značka ovšem naší pozornosti unikala, a to i přestože prodala 9 milionů kusů. Jedná se o Days Gone od studia Bend, jehož možné filmové zpracování popisuje odhalení časopisu Deadline.

Reklama

  • Magazín Deadline přichází s tím, že Days Gone od studia Bend dostane vlastní filmovou adaptaci
  • Vedoucí role se má zhostit Sam Heughan ze seriálu Cizinka (Outlander)
  • Scénář má dostat na starosti scénárista Trestné lavice a X-Men: První třída

Podle magazínu, který o podobných záležitostech spravuje pravidelně, vyvíjí Sony PlayStation Productions film podle příběhu Deacona St. Johna. Článek říká, že se adaptaci pro velké plátno zhostí scénárista a producent Sheldon Turner, který je podepsán pod scénářem Trestné lavice, X-Men: První třída nebo Lítám v tom. Producenti v současné době prý také pokukují po hvězdě seriálu Cizinka, Samu Heughanovi, aby si zahrál Deacona St. Johna. Herec se objevil ve filmech Špión, který mi dal kopačky, Bloodshot nebo připravovaném filmu Everest.

Days Gone prodalo přes 9 milionů kopií, více než Ghost of Tsushima. I tak šlo o zklamání, tvrdí bývalý vývojář
i Zdroj: Hrej.cz

Days Gone prodalo přes 9 milionů kopií, více než Ghost of Tsushima. I tak šlo o zklamání, tvrdí bývalý vývojář

Před pár dny jsme se dozvěděli, že samurajská akce Ghost of Tsushima prodala přes 8 milionů kopií. Vývojáři ze studia Sucker…

7. 1. 2022 17:46

Scénář je podle zdroje milostným dopisem motorkářským filmům, kde se Deaconova dvoukolová společnice znovu ukáže být jediným způsobem dopravy po moderním westernu. Pokud je to pravda – což je pravděpodobné vzhledem k renomé Deadline – pak se film Days Gone připojí k adaptacím značek Ghost of Tsushima, Gran Turismo, The Last of Us, Twisted Metal, God of War a Horizon: Zero Dawn.

Můžeme připomenout, že vývojáři ze studia Bend původně plánovali po Days Gone vydat ještě další dva díly. Jelikož ovšem Sony nemělo dát souhlas ani jednomu, zdá se, že film je nyní jediné medium, kde se značkou setkáme. Samo studio Bend podle posledních zpráv plně přešlo k jiné značce. Má se jednat o nový titul z otevřeného světa, kde najde využití řada prvků z Days Gone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama