Ve studiu Lionsgate uvažují o vysokorozpočtové herní adaptaci filmů John Wick
i Zdroj: Lionsgate
Novinka Ve studiu Lionsgate uvažují o vysokorozpočtové herní adaptaci filmů John Wick

Ve studiu Lionsgate uvažují o vysokorozpočtové herní adaptaci filmů John Wick

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 11. 2022 10:51

Filmové studio Lionsgate údajně uvažuje o herním zpracování jedné ze svých nejoblíbenějších filmových značek. Na počítačích a konzolích si možná v budoucnu zastřílíme s akčním hrdinou Johnem Wickem.

Reklama

  • Studio Lionsgate přemýšlí nad AAA adaptací Johna Wicka
  • Zatím ale konkrétní plán nemá

V rámci hodnocení zatím posledního období fiskálního roku to naznačil šéf společnosti Jon Feltheimer. Dle jeho slov vedení uvažuje o dalším využití série, která se má zatím dočkat dvou dalších snímků. Zatím nevznikl žádný konkrétní plán, operuje se ale s myšlenkou vysokorozpočtového titulu. Sám Feltheimer na druhou stranu upozorňuje na to, že jde jen o nápad a nechce předbíhat.

Filmy John Wick už jednou adaptovány byly, v akční strategii John Wick Hex studia Bithell Games. Šlo ale spíše o drobnější záležitost. Ve výše zmíněném případě studio pracuje s myšlenkou skutečně AAA titulu.

Za filmy o bývalém elitním vrahovi Johnu Wickovi stojí bývalý kaskadér Chad Stahelski. První díl v roce 2014 překvapil fanoušky akčních filmů vypilovanou režií, velmi efektním vizuálem a výbornými choreografiemi soubojů. Později vznikla další dvě pokračování a třetí by mělo mít premiéru v březnu příštího roku. Ve všech ztvárnil hlavní roli herec Keanu Reeves.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama