Novinka Vývojáři John Wick Hex oznamují novou hru ze světa Trona

Vývojáři John Wick Hex oznamují novou hru ze světa Trona

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 9. 2022 11:05

Představení Disney a Marvel Games Showcase odstartovalo překvapivé oznámení, které by měla udělat radost patrně všem fanouškům Tronu. Bithell Games – tým stojící za logickou hrou Thomas Was Alone nebo novější logickou akcí John Wick Hex – oznámil vizuální novelu Tron: Identity.

Reklama

  • Autoři hry John Wick Hex oznamují vizuální novelu Tron: Identity
  • Půjde o vizuální novelu, která nás vyšle na vyšetřování spletitého zločinu
  • Titul vyjde na PC v roce 2023

Tron: Identity je hra zasazená v novém Gridu, na který jeho tvůrce zapomněl, a digitální prostor neonů se tak vyvíjel bez zásahu uživatele. Hráči, kteří se do něj rozhodnou vstoupit, budou hrát za Query, detektivní program, jehož úkolem je vyšetřovat bezprecedentní zločin, vyslýchat podezřelé a rozplétat pravdu.

Hra chce toto vyšetřování zpracovat opravdu zevrubně. Založené má být proto nejen dialozích, ale i hádankách a volbách, po nichž nás čeká více konců. Autoři tento systém krátce ilustrují na komunikaci. Podle jejich slov může dojít například k tomu, že se oslovenou protistranu rozhodneme více podpořit, zavrhnout, nebo dokonce zrušit. Ať už se s nimi ovšem vypořádáme jakkoli, jejich vzpomínky čili data budou nutným klíčem k celému případu. Jak totiž hlásá popis na Steamu: pravda o našem vyšetřování je ukryta hluboko na discích lidí kolem, a je proto důležité je defragmentovat, abychom získali všechny díly mozaiky.

Co data vydání týká, i zde máme díky studiu trochu jasno. Titul míří nyní jen na PC a vychází někdy v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama