Režisér Wicka tvoří film Ghost of Tsushima
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režisér Wicka tvoří film Ghost of Tsushima

Režisér Wicka tvoří film Ghost of Tsushima

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 3. 2021 09:59

Příběh Jina Sakaie a ostrova Cušima se podívá i na stříbrné plátno. O zfilmování hry Ghost of Tsushima, která sama o sobě nabízí poměrně zajímavý filmový zážitek, se postará Chad Stahelski, kaskadér a režisér filmové trilogie John Wick.

Reklama

O produkci se postará společnost 87Eleven Entertainment, ve které se Stahelski angažuje společně s Alexem Youngem a Jasonem Spitzem. Za společnost PlayStation Productions se o projekt starají producenti Asad Qizilbash a Carter Swan. O výkonnou produkci filmu se zasadí také autoři hry, studio Sucker Punch. V týmu tedy vězí spousta zkušeností a tvůrčího talentu. Stahelski získal pro svou akcí nabitou filmovou trilogii o osamělém zabijákovi Wickovi velké uznání ze strany filmařů i diváků.

„Jsme nadšení, že můžeme spolupracovat s Chadem a 87Eleven Entertainment, abychom jejich vizi Jinova příběhu přinesli na velká plátna. Milujeme práci s kreativními partnery jako je Chad, takovými, kteří jsou nadšení z našich her, což znamená, že můžou vytvářet skvělé adaptace které těší naše fanoušky i úplně nové diváky,“ okomentoval za PlayStation oznámení Asad Qizilbash.

Ghost of Tsushima vypráví příběh osamělého hrdiny Jina Sakaie, který zůstává jako jediný přeživší jeho klanu na ostrově Cušima, odhodlaný bránit jeho krásy před invazí Mongolů. V létě loňského roku posbíral řadu pozitivních hodnocení od kritiků, spoustu nominací na ocenění za rok 2020 (pár z nich, hlavně co se uměleckého směru a zvuku týče vyhrál) a zaznamenal komerční úspěch.

Těšíte se na Jina na stříbrném plátně?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama