Vapkou proti tanku. DLC pro PowerWash Simulator ze světa Warhammeru 40 000 má datum vydání
i Zdroj: Futurlab
Novinka Vapkou proti tanku. DLC pro PowerWash Simulator ze světa Warhammeru 40 000 má datum vydání

Vapkou proti tanku. DLC pro PowerWash Simulator ze světa Warhammeru 40 000 má datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

22. 2. 2024 16:30

Zbraň vyměníte za vapku a budete čistit válečné stroje. PowerWash Simulator se totiž vydává do prostředí známého z univerza Warhammeru 40 000.

Reklama

  • Warhammer 40,000 Special Pack vyjde 27. února
  • Balíček bude k dispozici za 8 dolarů (cca 187 Kč)
  • Pod vapku se vám dostanou masivní tanky i mechy 

Bizarní simulátor čištění PowerWash Simulator od tvůrců z FuturLab se dostal k hráčům během pandemie covidu a ihned po vydání se stal hitem. Staví totiž na podivném uspokojivém pocitu, který můžete znát z různých videí a sociálních sítích. Dostanete před sebe totálně znečištěnou věc/pozemek a je na vás abyste ho pomocí vapky a dalších nástrojů vyčistili. Tvůrci se z reálného světa postupně začali přesouvat do dalších značek a univerz. 

V minulosti se tak hráči dočkali bezplatného balíčku s tématikou Tomb Raider, který nám umožnil vyčistit celý venkovní prostor Croft Manor, a hromady bordelu souvisejícího s Final Fantasy ve speciálním balíčku Midgar. Od té doby sahají ambice ještě dál, a tak se objevilo DLC na motivy SpongeBoba, kolekce na motivy Návratu do budoucnosti a nyní se s vapkou vydáte do světa Warhammeru 40 000.

Budete leštit masivní tanky, mechy a další grandiózní válečné nástroje, které vyleštíte pro jejich další smrtící mise. Warhammer 40,000 Special Pack vyjde 27. února na konzolích i PC a budete ho moct pořídit za 8 dolarů (cca 187 Kč). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama