Vánoce oslaví i Rainbow Six Siege. Vývojáři přináší speciální arénu pro koulovanou
i Zdroj: Hrej.cz
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Novinka Vánoce oslaví i Rainbow Six Siege. Vývojáři přináší speciální arénu pro koulovanou

Vánoce oslaví i Rainbow Six Siege. Vývojáři přináší speciální arénu pro koulovanou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2021 14:05

Nebyl by to Rainbow Six Siege, kdyby si na konec roku Ubisoft nepřipravil další propracovaný herní režim. Vývojáři jako již tradičně připravili speciální program, který speciální jednotky pošle do víru... koulované!

Reklama

  • Rainbow Six Siege opět přináší propracovaný vánoční event
  • Hráči se budou koulovat na speciální mapě
  • Akce trvá do 4. ledna

Ani tentokrát nedochází kreativní nápady a pro Vánoce Ubisoft přináší turnaj Snow Brawl. Nebude se krvelačně zabíjet ani bránit bomba, tentokrát jsou pravidla téměř nenásilná – hráči se budou koulovat. Pro sněhové hrátky je připravená úplně nová mapa v podobě speciální arény s různými překážkami ze sněhu. Kromě koulování je totiž cílem sebrat nepřátelskému týmu vlajku a přenést ji do “domoského” kempu. Zkrátka typické CtF.

Do režimu se prokoulovalo celkem deset operátorů, pro které vývojáři opět vytvořili speciální skiny. Ty budou dostupné i v herních obchodě, společně s vánočními skiny na zbraně a přívěsky. Ubisoft tak opět nezklamal a pro své fanoušky přináší příjemně sváteční atmosféru – pustíte se do ní i vy? Čas máte až do 4. ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama