Rainbow Six Siege dostane vlastní deskovku. Je pořádně komplexní a vybrala už více jak půl milionu dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Novinka Rainbow Six Siege dostane vlastní deskovku. Je pořádně komplexní a vybrala už více jak půl milionu dolarů

Rainbow Six Siege dostane vlastní deskovku. Je pořádně komplexní a vybrala už více jak půl milionu dolarů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 6. 2021 12:35

Svou vlastní deskovku už dostala spousta her, u kterých byste si řekli, že jejich stolní adaptace snad ani není možná. Nyní se k nim přidá další – svou vlastní oficiální deskovou hru totiž dostane Rainbow Six Siege.

Reklama

  • Mythic Games oznámilo oficiální deskovku R6S
  • 6: Siege chce co nejpřesněji napodobit svou virtuální předlohu

Ta ponese název 6: Siege a její tvorbu mají na starosti hlavy z Mythic Games – ti se v minulosti postarali o oficiální deskovky k Super Fantasy Brawl či Darkest Dungeon. Cílem hry je ztvárnit taktickou FPS akci, kterou R6S je, a to v zápasech jednoho proti jednomu. Základní verze bude obsahovat všech 20 základních operátorů, přičemž se do budoucna počítá s pěti expanzemi, které by měly dodat zbytek  známých hrdinů.

Stejně jako R6S je i 6: Siege pořádně komplexní hrou. YouTube kanál Geek & Sundry dostal přístup k základní edici hry, která přináší spoustu různých mechanismů. Mezi ně patří střílení skrze zdi, rozbíjení překážek, plnění misí a nakonec i střílení, pro které autoři dokonce nadesignovali speciální “pravítko”. Pokud vás hra zaujme, můžete si jí pořídit na Kickstarteru – z požadovaných 100 tisíc dolarů si Mythic Games zajistili už více jak půl milionu dolarů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama