Valhallou to nekončí. Vývojář poukazuje na pokračování příběhu God of War Ragnarök
i Zdroj: Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment
God of War Ragnarök Novinka Valhallou to nekončí. Vývojář poukazuje na pokračování příběhu God of War Ragnarök

Valhallou to nekončí. Vývojář poukazuje na pokračování příběhu God of War Ragnarök

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2023 09:00

Bezplatné rozšíření Valhalla pro God of War Ragnarök bylo považováno za epilog k příběhu základní hry, nakonec to ale celé může být ještě trochu jinak.

Reklama

  • Scenárista Orion Walker naznačuje možné pokračování příběhu God of War Ragnarök
  • Mohlo by se jednat o další rozšíření či samostatný spin-off

God of War Ragnarök v týdnu rozšířil přídavek Valhalla označovaný jako jakýsi rogue-lite epilog k základní hře. Nyní se ale zdá, že příběh severské ságy ještě nemusí být u konce.

Fanoušky zvedl ze židle vedoucí scenárista Orion Walker, respektive jeho vzkaz v příspěvku na síti X. „Opravdu si myslíte, že titulky značí konec celého příběhu? Ale no tak,” rýpl si. Tím zřejmě naznačil, že má nachystané další vyprávění.

Zatím bohužel není jasné, na co konkrétně Walker odkazuje. Ředitel vývoje Eric Williams, jenž na této pozici nahradil Coryho Barloga, se v září roku 2021 nechal slyšet, že druhý díl vnímá jako zakončení severské ságy, obecně se tedy předpokládalo, že se populární série ubere jiným směrem.

Nutno připomenout, že se začátkem roku spekulovalo o rozšíření či samostatném spin-offu, jenž byl přirovnáván ke hře Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Tehdy zaznělo, že nestihne vyjít v letošním roce, bližší informace chybí.

Nebylo by zřejmě zase tak velké překvapení, pokud by se vývojáři rozhodli, že u severské mytologie ještě nějaký čas zůstanou. Čísla z prodejů jasně naznačují, že zde prakticky nemohou šlápnout vedle.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama