Další God of War je už možná ve vývoji. Poukazují na to nabídky práce u Santa Monica
i Zdroj: Sony Santa Monica Studio / PlayStation
Novinka Další God of War je už možná ve vývoji. Poukazují na to nabídky práce u Santa Monica

Další God of War je už možná ve vývoji. Poukazují na to nabídky práce u Santa Monica

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 8. 2023 13:05 1

Od vydání God of War: Ragnarök možná v tuto chvíli uplynulo teprve něco málo pod rok, ale ani to Sony zřejmě nebrání ve vývoji dalšího dílu. Studio Santa Monica totiž podle nové nabídky začala možná dělat právě to. Dle nové inzerce práce buď pracuje na dalším díle, který naváže na Ragnarök, nebo se rozhodlo pro samostatné rozšíření. Možností je ovšem také to, že dělá zcela novou hru v rámci jiné značky.

Reklama

  • Nejnovější informace naznačují, že ve studiu Santa Monica možná už nyní vzniká další díl God of War

Současná informace vyplývá z několika pracovních inzerátů, které studio nyní zveřejnilo na svém webu. V rámci sekce "Požadavky" je tu pro ně specificky u pozic combat designer, senior combat designer a senior combat designer (u společníků) výslovně uváděno, že všichni uchazeči musí mít předchozí znalost obou rebootů – tedy God of War (2018) a God of War Ragnarök.

Vzhledem k tomu, že ředitel Ragnaröku už u vydání hry loni v listopadu prohlásil, že se tento poslední díl spíše nedočká dodatku, je větší šance, že půjde o vlastní hru. To ostatně naznačují i inzeráty, kde se o DLC nijak nehovoří. Naopak, v jejich vlastním výpisu naleznete jen zmínku o "novém neohlášeném titulu“, což vede s tím výše opět na možnost (ač jistě ne potvrzení), že Ragnarök bude pokračovat, i když nejspíše jinde.

Důvodem pro toto tvrzení je pochopitelně to, jak byl poslední díl navržen. Díky tomu, že i podle autorů šlo o finální tečku za vyprávěním severské ságy, lze nyní relativně dobře usuzovat, že chladný Sever patrně opustíme a vydáme se jinam. To kam je ta otázka, která každého zajímá. V rámci série se totiž zvláště u dvou posledních her slůvkem zavadilo o několik mytologií, včetně egyptské, mayské, indické a japonské.

Dabér z God of War Ragnarök láká na návrat Týra. Může ale jít v podstatě o cokoliv
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Dabér z God of War Ragnarök láká na návrat Týra. Může ale jít v podstatě o cokoliv

Jen před pár dny způsobil pořádné pozdvižení dabér Tony Todd, představitel Venoma, v souvislosti s chystanou akcí Marvel’s…

27. 3. 2023 15:14
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama