Otočka: Zvěsti o God of War se prý netýkají nového dílu, ale rozšíření. Hotové má být z více než půlky
i Zdroj: Santa Monica Studio / PlayStation
God of War Ragnarök Novinka Otočka: Zvěsti o God of War se prý netýkají nového dílu, ale rozšíření. Hotové má být z více než půlky

Otočka: Zvěsti o God of War se prý netýkají nového dílu, ale rozšíření. Hotové má být z více než půlky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 8. 2023 10:30

Pokud je něco v herním průmyslu jisté, pak je to asi to, že jisté není vlastně vůbec nic. Jen před týdnem jsme vás informovali, že Santa Monica aktuálně nabírá nové zaměstnance pro možné pokračování God of War, ale i tak se nyní dostáváme ke zvěsti odlišného charakteru. Nejnovější zpráva totiž protichůdně poukazuje, že by nový projekt nemusel být další díl, ale dodatek. Sice je stále možné, že se vše nakonec sejde na tom, že půjde o samostatnou hru, jako byl Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, ale i tak je nová zpráva spíše překvapivá.

Reklama

  • Spekulované God of War nemá být další díl, ale rozšíření pro Ragnarök 
  • Projekt je prý v současnosti hotov z více než půlky a letos už nevyjde
  • Stále však není ale jisté, zda jde o hru, která by měla vyjít samostatně

Překvapení z nové zprávy plyne hlavně z toho, co jsme již říkali minulý týden – tedy skutečnost, že vývojáři sami loni o DLC hovořili jako o něčem, co se spíše nestane, resp. něčem, co dělat asi nebudou. 

I tak tu ale máme aktuální spekulaci The Snitche, která říká opak. Sice už nejde o tutéž osobu, která nám v minulém roce neomylně měsíc za měsícem přinášela dále potvrzené zprávy (řečeno jinak, je to jiná osoba pracující pod stejným pseudonymem), ale lze věřit, že některé zdroje zůstaly stejné (viz letos potvrzené předpovědi kolem Rise of the Ronin a kolekce Metal Gearu)

Podle Snitche, který to prozradil na Twitchi, je zmíněné DLC nyní hotové asi z 60 %. Obecně pak dodal, že Sony údajně neplánuje jeho vydání na letošní rok, z čehož lze již usoudit, že vyjde nejspíše v roce 2024, kdy ani insiderovi není jasné, zda půjde o samostatný produkt, či DLC vyžadující Ragnarök. 

Zajímavé je, že herec Ben Prendergast (dabér Tyra), letos v březnu prohlásil, že loňský Ragnarök určitě "není poslední věc, co jsme s Tyrem viděli". To vedlo pochopitelně na mnohé divoké domněnky. Některé z nich se více umírněně opíraly o již potvrzené televizní zpracování, jež má na starosti Amazon, jiné na formu hry, která mohla být i DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama