Válečná mašinérie v Company of Heroes 3 se dá do pohybu v listopadu. Autoři přichystali bezplatnou ochutnávku
i Zdroj: Relic Entertainment / Sega
Company of Heroes 3 Novinka Válečná mašinérie v Company of Heroes 3 se dá do pohybu v listopadu. Autoři přichystali bezplatnou ochutnávku

Válečná mašinérie v Company of Heroes 3 se dá do pohybu v listopadu. Autoři přichystali bezplatnou ochutnávku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 7. 2022 10:49

Relic Entertainment začátkem týdne na sociálních sítích lákal na velké odhalení ohledně real-time strategie Company of Heroes. Autoři se rozhodli, že je nejvyšší čas prozradit termín vydání a nabídnout hráčům ochutnávku přímo ze hry.

Reklama

  • Company of Heroes 3 vyjde 17. listopadu
  • Do 19. července je k dispozici hratelná ukázka
  • Autoři představili obsah konkrétních edic

Začneme se zmíněnou ochutnávkou. Pro všechny zájemce se otevírá takzvaná Mission Alpha, která bude dostupná do 19. července. Autoři si slibují, že jim přinese především tolik potřebnou zpětnou vazbu, aby mohli vychytat poslední nedokonalosti.

Hratelná ukázka obsahuje jednu z úvodních misí, které zachycují konflikt v Africe. Zbraní se chopí expediční sbor německého Wehrmachtu známý pod zkratkou DAK (Deutsches Afrikakorps). Elitní jednotky představuje přiložené video, které zároveň nabízí užitečné tipy pro začátečníky. Pro přístup k ukázce je potřeba navštívit oficiální stránky, založit účet a propojit jej s účtem na Steamu.

Pojďme si ale konečně říct, kdy válečná vřava vypukne naostro. Company of Heroes 3 vyjde 17. listopadu, a to v několika různých edicích. Základní digitální edice slibuje jako bonus za předobjednávku DLC Devil’s Brigade a k tomu nějaké ty unikátní skiny, Premium Edition obsahuje navíc exkluzivní přídavky. Chystají se i fyzické edice, v nich se skrývá například mapa, nášivky, medaile či kompas. Více detailů najdete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama