V Saints Row budou hráči spravovat nelegální podniky zaměřené na likvidaci odpadu, pojistné podvody a loupeže
i Zdroj: Volition / Embracer
Saints Row Novinka V Saints Row budou hráči spravovat nelegální podniky zaměřené na likvidaci odpadu, pojistné podvody a loupeže

V Saints Row budou hráči spravovat nelegální podniky zaměřené na likvidaci odpadu, pojistné podvody a loupeže

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 10. 2021 09:00

V posledních dnech se roztrhl pytel s ukázkami z nedávno oznámeného rebootu Saints Row. Skrze obsah magazínu Game Informer jsme měli možnost vidět jízdu městem, souboje s policií a konkurenčními gangy a některé dílčí aktivity. To nejlepší si ale studio Volition nechalo pro sebe.

Reklama

  • Ukázka představuje systém nelegálních podniků v Saints Row
  • Hráči se budou starat o vlastní byznys fungující za hranou zákona
  • Půjde třeba o firmu na likvidaci nebezpečného odpadu nebo polikliniku, kde dochází k pojistným podvodům

Nová ukázka představuje možnosti ohledně nelegálních podniků, které je možné v Santo Illeso provozovat. Vlastně je to nezbytně nutné, protože jen touto cestou lze vydělat slušné peníze, zatočit s dalšími gangy a získat klíče od města.

Hráči se musí rozhodnout, do kterého podniku investují čas a peníze. Každý nabízí unikátní bonusy, mise a také postavy. K mání je třeba firma zaměřená na likvidaci odpadu. Proces sice není úplně legální (a už vůbec ne šetrný k životnímu prostředí), ale firmy za tuto službičku královsky zaplatí. Poliklinika Shady Oaks zase poslouží k pojistným podvodům, zdá se, že bude vykazovat falešné úrazy. A pak zde máme klasickou zašívárnu, kde se budou plánovat loupežná přepadení.

Je pouze na hráčích, s jakým podnikem odstartují kariéru profesionálního zločince, rozhodnout musí také o místu, kde budou podnik provozovat. Plněním úkolů a posouváním byznysu na novou úroveň se zároveň pomalu přiblíží k pozici šéfa podsvětí Santo Illeso.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama