V Rockstar Games usilují o dokonalost, řekl šéf Take-Two o vývoji GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive
GTA 6 Novinka V Rockstar Games usilují o dokonalost, řekl šéf Take-Two o vývoji GTA 6

V Rockstar Games usilují o dokonalost, řekl šéf Take-Two o vývoji GTA 6

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 5. 2024 08:00

Strauss Zelnick slíbil, že se vývojáři postarají, aby GTA 6 v den vydání obsahovalo co nejméně chyb. Take-Two však hledí především na celkovou úroveň kvality.

Reklama

  • Take-Two věří, že GTA 6 stihne nově stanovený termín vydání
  • Společnost se chce ujistit, že hra nabídne mimořádný zážitek

Společnost Take-Two Interactive koncem minulého týdne upřesnila termín vydání GTA 6, další díl městské akce by dle aktuálních plánů měl dorazit na podzim roku 2025. K situaci se nedávno vyjádřil i samotný šéf Take-Two – Strauss Zelnick.

V rozhovoru pro CNBC zmínil, že v této branži běžně dochází k odkladům, přičemž připustil, že ani Take-Two, respektive studio Rockstar Games vůči těmto situacím není imunní. Jedním dechem ale naznačil, že upřesnění termínu lze vnímat jako jasný signál, že je vše na dobré cestě, Take-Two je opravdu přesvědčeno, že bude hra do této doby připravena.

Take-Two upřesňuje termín vydání GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive

Take-Two upřesňuje termín vydání GTA 6

V rámci zprávy ohledně finančních výsledků bylo zmíněno také netrpělivě vyhlížené pokračování městské akce od Rockstar Games.

17. 5. 2024 09:18

Dalším logickým krokem je oznámení konkrétního termínu. Zelnick v této souvislosti uvedl, že budou sledovat několik ukazatelů. „Existují prvky, které se dají skutečně měřit, například množství chyb ve hře,” řekl s tím, že tým dohlédne na to, aby jich v GTA 6 v době vydání bylo co nejméně. 

Jen o chyby ale nejde. Zelnick vysvětlil, že v případě takto mimořádné videohry, s níž jsou spojena mimořádná očekávání, záleží především na celkové kvalitě zážitku. Vývojáři se dle jeho slov opět pokouší vytvořit něco, co zde ještě nebylo. A to se těžko hodnotí. „V Rockstar Games v tom, co dělají, usilují o dokonalost. A dokonalost se opravdu těžko měří.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama