V Robloxu proběhne koncert kapely Twenty One Pilots
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Robloxu proběhne koncert kapely Twenty One Pilots

V Robloxu proběhne koncert kapely Twenty One Pilots

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 9. 2021 12:24

Průkopníkem virtuálních koncertů je sice battle royale hit Fortnite, potenciálu konecptu se ale nevyhýbají ani další, vysoce sociální tituly. Mezi ně patří například Roblox, na jehož virtuálním pódiu 18. září vystoupí velmi populární alternativně rockové duo Twenty One Pilots. Koncert vypukne v jednu hodinu ráno středoevropského času a bude se opakovat každou hodinu až do 8:00 v pondělí 20. září.

Reklama

  • V Robloxu se chystá koncertovat duo Twenty One Pilots
  • Nabídne největší hity i skladby z nové desky
  • Už nyní se můžete zapojit do předkoncertových akcí

Hráči se můžou těšit na největší hity kapely (mezi ně patří například skladby Stressed Out, Heathens nebo Ride), i na novější kousky z alba Scaled And Icy (z něho slaví největší úspěch skladba Saturday, kterou můžete slyšet i v traileru).

Už nyní jsou otevřeny brány pre-show venue, tedy koncertní oblasti. V ní čeká řada aktivit a tajemství. Hráči můžou sbírat scavenger tokeny nebo cestovat portály do míst, kde na ně čekají různé kooperativní výzvy. Odměnou je spousta upomínkových předmětů včetně virtuálního merchandise nebo emocí. Autoři lákají na šátky, křídla nebo masky.

16. září v jednu ráno navíc v oblasti proběhne exkluzivní rozhovor s hudebníky, který poodhalí, jak je vlastně celá akce řešena z technického hlediska. Virtuální univerzum Roblox, které už samo sebe neoznačuje za hru v pravém slova smyslu, můžete stahovat zdarma ve všech distribucích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama