V rámci Opening Night Live se ukáže přes 30 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V rámci Opening Night Live se ukáže přes 30 her

V rámci Opening Night Live se ukáže přes 30 her

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 8. 2021 08:58

Okurková sezóna byla letos obzvlášť dlouhá, naštěstí skončí už příští týden, kdy se uskuteční tradiční Gamescom. Kvůli pokračující koronavirové pandemii půjde opět o digitální akci, zahájení si tradičně vezme na starost Geoff Keighley. Co si tentokrát připravil?

Reklama

  • Geoff Keighley chce na Opening Night Live ukázat přes 30 her
  • Dojde i na nová oznámení
  • Před kamerou se představí známé tváře z herní branže

V rámci Opening Night Live se dle posledních informací ukáže přes 30 her, ať už půjde o prezentaci dalších detailů k očekávaným kouskům, nebo nová oznámení. Před kamerou se navíc objeví známé tváře z herní branže, o překvapení údajně nebude nouze. Známého moderátora doplní Natascha Becker z magazínu GameStar. Show začne ve středu 25. srpna v 19:30 a potrvá dvě hodiny.

Pokud by snad někdo chtěl ponocovat, může pokračovat na aftershow v podání IGN. Magazín se postará i o další doprovodný program, až do 27. srpna bude přinášet čerstvé trailery a gameplay pasáže z vybraných her. Ve čtvrtek se pak světla reflektorů natočí na nezávislou scénu, ve 20:30 odstartuje show Awesome Indies, na níž se ukáže zhruba 40 her.

Gamescom si nenechá ujít ani Microsoft, který si při této příležitosti připravil vlastní konferenci. Ta bude dokonce předcházet Opening Night Live, přenos začne v úterý v 19:00 a má se věnovat již oznámeným hrám od Xbox Game Studios, chybět nebudou ani příspěvky od third-party týmů. 

Polínko do ohně přihodí také magazín GamesRadar, od něj se dočkáme Future Games Show, i zde by měli diváci vidět přibližně 40 titulů. Stream odstartuje ve čtvrtek ve 22:00, řemeslo moderátora si vyzkouší postavy z Resident Evil Village - Duke a neobyčejně vysoká Lady Dimitrescu (Aaron LaPlante a Maggie Robertson). O vtipné momenty tedy zřejmě nebude nouze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama