Gamescom odkrývá letošní nadílku. Ke slovu se přihlásí Lego Star Wars, kampaň Call of Duty i návrat Saints Row
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamescom odkrývá letošní nadílku. Ke slovu se přihlásí Lego Star Wars, kampaň Call of Duty i návrat Saints Row

Gamescom odkrývá letošní nadílku. Ke slovu se přihlásí Lego Star Wars, kampaň Call of Duty i návrat Saints Row

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 8. 2021 16:35

S méně než týdnem do oficiálního startu letošního Gamescomu začíná Geoff Keighley ohlašovat první vlnu účastníků. Mezi velká jména otevíracího ceremoniálu Opening Night Live se tentokrát zařadí Lego Star Wars od vydavatele Warner Bros., singleplayer Call of Duty: Vanguard či nejnovější projekt od autorů Saints Row.

Reklama


Ačkoli logika radí opačně, začneme odzadu. Díky Keighleyho příspěvku na Twitteru jsme totiž po dlouhém čekání vedeni k názoru, že vývojářské studio Volition, potvrzeně pracující na dalším Saints Row, představí svůj nejnovější projekt na startu letošního Gamescomu. Slova, jimiž tuto skutečnost přiblížil, nedlouho nato podpořila i aktivita Volition, čímž je lze brát za víceméně ověřená. Když totiž zavítáte na oficiální web série, narazíte na ikonický symbol v podobě bílé lilie, jež spolu s nápisem: „rebooting“ signalizuje příchod spekulovaného rebootu.

Vedle opatrného našlapování okolo restartovaného Saints Row se již přímého potvrzení dočkalo Lego Star Wars: The Skywalker Saga a ve čtvrtek odhalené Call of Duty: Vanguard. Hra na motiv Hvězdných válek se v rámci Opening Night Live předvede s novou ukázkou (a patrně i upřesněním dvakrát změněného data vydání), kdežto druhoválečná jízda Sledgehammer Games nastoupí s exkluzivním náhledem kampaně při průchodu jedné z úrovní.

Živé vysílání Opening Night Live budete moci sledovat již příští středu od osmi hodin večer. Celá akce zabere okolo dvou hodin, přičemž i letos bude plánovanému zahájení předcházet půlhodinová pre-show. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama