V příběhovém RPG Citizen Sleeper budou rozhodovat kostky. Hra vyjde v květnu, od prvního dne bude dostupná v Game Passu
i Zdroj: Fellow Traveller
Novinka V příběhovém RPG Citizen Sleeper budou rozhodovat kostky. Hra vyjde v květnu, od prvního dne bude dostupná v Game Passu

V příběhovém RPG Citizen Sleeper budou rozhodovat kostky. Hra vyjde v květnu, od prvního dne bude dostupná v Game Passu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 4. 2022 11:42

Citizen Sleeper se profiluje jako příběhové RPG, které využívá některé principy deskových her. Nový trailer oznamuje květnový termín vydání.

Reklama

  • Citizen Sleeper využívá principy deskových her
  • Příběh se odehrává na vesmírné stanici, kde se bojuje za svobodný život bez nadvlády korporací
  • Hra vyjde 5. května na PC a na konzolích Xbox One a Nintendo Switch

Příběh se odehrává na vesmírné stanici Erlin’s Eye, která slouží jako přístav pro tisíce nebožáků žijících na okraji meziplanetární kapitalistické společnosti. Nepatří vám ani tělo, do kterého je uloženo vaše digitalizované vědomí, jste zkrátka majetkem jedné z korporací. A právě před svými vlastníky se snažíte utéct.

Podívejte se na porovnání umělé inteligence a fyziky v Cyberpunk 2077
i Zdroj: CD Projekt Red

Podívejte se na porovnání umělé inteligence a fyziky v Cyberpunk 2077

Očekávaná aktualizace Cyberpunk 2077 přinesla velké množství různorodých oprav, které se zaměřily na různé aspekty hry –…

18. 2. 2022 16:11

Na stanici narazíte na nespočet frakcí, které jsou ovlivněny různými myšlenkovými směry, zároveň je spojuje silná touha po svobodném životu bez nadvlády korporací. Narazíte na inženýry, hackery a drobné obchodníky, sami se rozhodnete, komu podáte pomocnou ruku, s kým se budete paktovat. Musíte se ale zároveň postarat o sebe, můžete se věnovat obchodu se vzácnými komponenty, další variantou je třeba šichta za barem. 

Pokud jde o výše zmíněné principy z deskových her, jde například o házení kostek, které rozhodnou, jak se vám bude dařit v rámci konkrétních akcí, právě kostky nakonec ovlivní budoucnost celé stanice.

Citizen Sleeper vyjde 5. května na PC a na konzolích Xbox One a Nintendo Switch. Hned od prvního dne se zařadí do Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama