Kyberpunkové The Ascent už není Xbox exkluzivita. Na PlayStation se nachomýtne příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
The Ascent Novinka Kyberpunkové The Ascent už není Xbox exkluzivita. Na PlayStation se nachomýtne příští měsíc

Kyberpunkové The Ascent už není Xbox exkluzivita. Na PlayStation se nachomýtne příští měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 2. 2022 17:15

Debut švédského vývojářského studia Neon Giant, těšící se od loňského července přítomnosti na PC i Xboxu, zamíří zanedlouho na novou platformu. Po příslibu tvůrců, že by se hra mohla eventuálně prodrat i na PlayStation, se tak skutečně děje. The Ascent zamíří na PS4 i PS5 už 24. března.

Reklama

  • Neon Giant oznamují PlayStation verzi kyberpunkové akce The Ascent
  • Na PS4 a PS5 vyjde 24. března

K termínu vydání se vývojáři odkazují krátkou gameplay ukázkou, jež shrnuje její dosavadní kritické přijetí u vybraných herních magazínů i portálů. S ohledem na nově představenou verzi můžeme taktéž zmínit, že hra nenabídne kooperativní crossplay s ostatními platformami. Jak hra běží na PS5, můžete díky IGN ověřit níže.

Možnost, že by se izometrická akce švédského týmu mohla objevit na konzolích Sony, projela zprávami hned opakovaně. Příkladem je lednové obdržení ratingu u americké komise ESRB, ale i prohlášení autorů, že jsou si poptávky po PS5, resp. PS4 verzi dobře vědomi. Finální ohlášení bylo tedy spíše otázkou času.

Hra bude na PlayStationu prodávána za 25 eur (tedy něco okolo 625 Kč) a každá předobjednávka bude navíc doplněna o laserově naváděný raketomet RPEG 33 Rocket Launcher. 

Mezi dalšími novinkami, které mohou zajímat hráče na Steamu, nacházíme New Game+ a DLC balíček Cyber Warrior. Ten se ode dneška prodává za zhruba 125 Kč, přičemž za svou cenu poskytuje přístup k několika zbraním a zbrojím. 

Obsažena je automatická balistická puška Brosnan, speciální Interruptor na bázi stázové technologie, taktická mina určená proti robotům, sedm kusů zbroje a tři nové skiny pro zbraně. Lepší představu, co vše za své peníze dostanete, si ale uděláte, pokud se podíváte na následující video.

Zapnutím bezplatného režimu New Game+ dojde ve druhém průchodu kampaní k posílení nepřátel o nové schopnosti, jakož i navýšení maximální dovolené úrovně hráče i všech přenesených zbraní. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama