V bezplatné nabídce od Epicu řádí mladá čarodějka a blboun nejapný. Na příští týden se chystá real-time strategie
i Zdroj: Morteshka / HypeTrain Digital
Novinka V bezplatné nabídce od Epicu řádí mladá čarodějka a blboun nejapný. Na příští týden se chystá real-time strategie

V bezplatné nabídce od Epicu řádí mladá čarodějka a blboun nejapný. Na příští týden se chystá real-time strategie

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 8. 2023 11:30

Obchod Epic Games Store znovu obměnil nabídku her, za které nemusíte zaplatit ani korunu, přičemž zároveň prozradil, co se připravuje na další týden.

Reklama

  • Epic rozdává Black Book a Dodo Peak
  • Příští týden přijde na řadu Homeworld: Deserts of Kharak

Jako první se nabízí Black Book, titul, který v sobě míchá prvky adventury a karetního RPG. Příběh vypráví o mladé čarodějce, která položila vlastní život, aby mohla sloužit temným silám. Autoři se inspirovali slovanskými pohádkami a mytologií. Sluší se dodat, že jde o dva roky starou záležitost.

Ve hře Dodo Peak si zase zahrajete za vymřelého ptáka dronta mauricijského, kterému se také říkalo blboun nejapný. Titul by se dal charakterizovat jako pocta klasickým arkádovým plošinovkám.

A co nás čeká příští týden? Na řadu přijde Homeworld: Deserts of Kharak. Real-time strategie od studia Blackbird Interactive je koncipována jako prequel k dnes již klasické sérii Homeworld. Ve hře si postavíte flotilu a povedete ji vstříc vítězství přes pohyblivé písky Kharaku. Tažení započne 24. srpna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama