Fanoušci strategií, zpozorněte. Age of Empires III: Definitive Edition je na Steamu zdarma
i Zdroj: Xbox Game Studios / Age of Empires III press kit
Age of Empires III Definitive Edition Novinka Fanoušci strategií, zpozorněte. Age of Empires III: Definitive Edition je na Steamu zdarma

Fanoušci strategií, zpozorněte. Age of Empires III: Definitive Edition je na Steamu zdarma

Jakub Fišer

Jakub Fišer

5. 8. 2023 08:00 1

Jedna z nejikoničtějších strategických sérií Age of Empires uvolnila svůj titul Age of Empires III: Definitive Edition jako bezplatnou hru na platformě Steam. Nejde však o limitovanou akci, tato hra nyní nabízí běžnou placenou, ale i bezplatnou verzi.

Reklama

  • Hra Age of Empires III je nyní na Steamu zadarmo
  • Nejde však o časově omezenou akci, nýbrž o speciální free to play variantu

Age of Empires III ve verzi Trial je jakési demo, které nabízí 3 frakce pro volnou hru nebo multiplayerové zápasy, 8 map, jednu kapitolu kampaně, několik výzev a pár dalších drobností. Co se týče zmíněných frakcí, ty se budou postupně měnit. Jako první jsou dostupní Rusové, Francouzi a indiánský kmen Irokézů.

Podle oficiálních stránek bezplatná verze Age of Empires III obsahuje také několik skutečných bitev, které se uskutečnily v 16. století a vy si je můžete zrekonstruovat. Pro fajnšmekry je tu například bitva o Alžír v roce 1516, sibiřská bitva u Čuvašského mysu z roku 1582 nebo koloniální výboj Christophera Da Gamy do severní afriky v polovině 16. století.

Abyste si mohli bezplatný trial Age of Empires III: Definitive Edition vyzkoušet, stačí zamířit na Steam a vybrat variantu Free to play. Klasická hra pak stojí 20 eur (485 Kč), rozšíření vyjdeou na 4 až 10 eur (100 až 240 Kč). Čeština bohužel není podporována.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama