Už potřetí na plný plyn. Autoři představují TT Isle Of Man – Ride on the Edge 3, nabídne otevřený svět
i Zdroj: Nacon
Novinka Už potřetí na plný plyn. Autoři představují TT Isle Of Man – Ride on the Edge 3, nabídne otevřený svět

Už potřetí na plný plyn. Autoři představují TT Isle Of Man – Ride on the Edge 3, nabídne otevřený svět

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 12. 2022 15:57

Odnož milánské pobočky NACON Studio, relativně neznámý tým RaceWard Studio připravuje třetí díl závodní série TT Isle Of Man. Videoherní zpracování jednoho z nejnebezpečnějších motoristických závodů světa opět nabídne autentický zážitek z brutálně výkonných motocyklů na ostrově Man.

Reklama

  • Milánské studio RaceWard pod palcem Nacon představuje další TT Isle Of Man
  • V třetím díle se podíváme i do otevřeného světa
  • Na hru láká jezdec, kterému první díl pomohl s učením tratě

Hra byla oznámena před několika dny, nyní na ní studio láká prvním trailerem. Ten představuje jezdce Daveyho Todda, který má k sérii velmi blízký vztah. Při přípravách na svůj premiérový ročník 2018 totiž údajně využíval konzoli svého bratra, na které hrál první díl (tehdy vyvíjený studiem Kylotonn). Během dvou měsíců se měl trať naučit nazpaměť a díky tomu se stal druhým nejrychlejším jezdcem ve světové tabulce. Později se mu dařilo i ve skutečném závodě a letos dojel na třetím a čtvrtém místě v různých soutěžních kategoriích.

I letošní ročník hry nabídne kompletně zpracovanou a licencovanou trať, včetně 31 dalších variací v podobně různých historických verzí. Po nich se projedete v zhruba čtyřicítce motocyklů s licencovanými týmy a jezdci. Hra má být stále náročná a obtížná, stejně jako skutečný závod, během kterého jezdci dosahují velmi vysokých rychlostí a chyby často končí vážnými nehodami, zraněními a nezřídka smrtí. Letošní novinkou bude režim Open Roads, který hráčům dovolí prozkoumávat i další zákoutí ostrova Man, celkově v rozsahu 200 kilometrů silnic.

Hra vychází v květnu na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama