Sledujte nový trailer na TT Isle of Man 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer na TT Isle of Man 2

Sledujte nový trailer na TT Isle of Man 2

David Plecháček

David Plecháček

12. 2. 2020 11:05
Reklama

Ačkoliv zuby nehty bráním společnost Kylotonn při vydávání série WRC, která dělá obří kroky kupředu, musíme přiznat, že tatáž společnost dokáže vytvořit i hry na úrovní italských Milestone. Přesně tak vypadala reinkarnace FlatOutu, přesně tak vypadalo V-Rally 4. A podobně působí i TT Isle of Man. První díl první motorkářské hry v portfoliu vyšel před dvěma lety a letos se dočká pokračování.

Nepřekvapivě Kylotonn (chcete-li KT Racing) tvrdí, že nová hra bude ještě intenzivnější a ještě realističtější, než byla kdykoliv před tím. Bude disponovat lepším fyzikálním a jízdním modelem. Chování motocyklů bylo předěláno od základů a nově by se měly chovat „ultra-realisticky“. Podobná slova bychom ale raději brali s rezervou a raději se podívali na nový gameplay trailer, který ukazuje hru v praxi.

TT Isle of Man je tradičním legendárním závodem na britském ostrově Man, který je proslulý svou nebezpečností a jezdci, kteří své stroje tlačí na hranu jejich (i svých) možností. Ne nadarmo je podtitulem hry Ride on the Edge, který tuto skutečnost reflektuje. Původní hra ale nijak nezazářila a nabídla jen polovičatý zážitek, který například Milestone zvládli v sérii Ride výrazně lépe. Úpravy jsou tak na místě, stejně ale z ukázky máme pocit, že před sebou vidíme větší arkádu, než by bylo po předchozích vyjádřeních na místě. A to ještě s nepříliš přesvědčivými zvuky. 

Soudy nechme na později, vraťme se k faktům. Kromě nejrychlejších motocyklů bude TT Isle of Man 2 obsahovat i některé klasické stroje. Jmenuje například MV Agustu 500, Norton NRS 588, Suzuki XR69, Yamahu TZ 750 a Ducati 900. Kolik strojů celkem ve hře bude ale pro tuto chvíli nevíme. Z dosavadních zpráv už chybí jen zmínit, že novinka bude dostupná 19. března jak na PC, tak na PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama