Unikly záběry z RS Quarantine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly záběry z RS Quarantine

Unikly záběry z RS Quarantine

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 3. 2021 08:05

O Rainbow Six Quarantine se naposledy mluvilo v souvislosti s plánovanou změnou názvu. Karanténu totiž nahradí Parasite, ze strany Ubisoftu jde o reakci na koronavirovou pandemii, přestože oficiálně nový název zatím potvrzen nebyl. Jak bude nová IP vypadat, to jsme si zatím mohli pouze představovat. Nyní už jsou ale k dispozici první záběry.

Reklama

Opět jde bohužel o neoficiální materiály. K únikům docházelo už během února, záběry však byly vždy velmi rychle staženy. Poslední video se objevilo na Facebooku. Zdá se, že se autor rozhodl porušit NDA, svou účast v testovací verzi totiž ukázal v livestreamu.

Parasite je sice koncipován jako týmová PvE akce, ve videu nicméně úřaduje vlk samotář. V lokaci se objevují mimozemská hnízda, z nichž mohou zdejší nepřátelé povolat další potvory. Proto je lepší okamžitě je zničit. Na údernou jednotku ale čeká daleko více úkolů, jedním z nich je záchrana polapených operátorů. Záleží na hráčích, jak velké riziko budou chtít podstoupit, v jisté části se musí rozhodnout, zda se vrátí na základnu, nebo budou pokračovat do obtížnějších zón.

Hra je v lecčem podobná Rainbow Six Siege. V první řadě evidentně využívá dobře známých operátorů, kteří v boji proti mimozemské hrozbě využijí svých speciálních schopností. Objevuje se třeba možnost probourat se zdí, což se hodí k nečekanému útoku. I střelba samotná ostatně Siege připomíná.

Zatím není známo, kdy se Parasite objeví, Ubisoft nicméně začátkem února oznámil, že chce hru vydat nejpozději koncem září letošního roku. Ve stejném časovém horizontu by mělo vyjít i pokračování série Far Cry.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama