Unikla vám v No Man’s Sky některá z letošních expedic? Nezoufejte, během prosince to můžete napravit
i Zdroj: Hello Games
No Man's Sky Novinka Unikla vám v No Man’s Sky některá z letošních expedic? Nezoufejte, během prosince to můžete napravit

Unikla vám v No Man’s Sky některá z letošních expedic? Nezoufejte, během prosince to můžete napravit

David Bernard

David Bernard

11. 12. 2023 16:30

Pokud rádi brázdíte nekonečný vesmír v procedurálně generovaném No Man’s Sky a nestihli jste absolvovat některou z letošních časově limitovaných expedic, jistě vám udělá radost jejich opětovné zpřístupnění. Ale pozor, na splnění úkolů máte pouhý měsíc.

Reklama

  • Tvůrci No Man’s Sky opět zpřístupnili časově limitované expedice
  • Pokud vám unikla některá z odměn, v prosinci to můžete napravit

Tvůrci populárního vesmírného dobrodružství No Man’s Sky oznámili opětovné zpřístupnění letošních expedic. Pokud jste některou z nich minuli a chcete to napravit, nyní je ta pravá chvíle. Expedice jsou herním módem, do kterého se vrhnete s čistým štítem. V případě, že se vám podaří splnit daný úkol, získáte odměny, které lze přenést do vaší hlavní uložené pozice. Během následujících týdnů se zpřístupní čtyři expedice.

Utopia (8. až 15. prosince)

Spolupracujte s tajemnou nadací Utopia a ostatními poutníky na přestavbě opuštěné sluneční soustavy. Utopia do nového ambiciózního projektu společného bydlení vítá všechny přispěvatele.”

Singularity (15. až 22. prosince)

Začněte odhalovat historii a původ harmonických táborů. Záhada, která se dotýká umělé inteligence, vůle existovat a samotné podstaty toho, co to znamená být naživu.”

Cartographers (22. až 29. prosince)

Probuďte se na ohnivé planetě Coul Major a prozkoumejte její povrch, zatímco budete pracovat na opravě své hvězdné lodi.”

Voyagers (29. prosince až 8. ledna)

Relaxační pouť za průzkumem, která láká cestovatele k pátrání po pozoruhodných světech. Dosáhněte planetárních vrcholů a prozkoumejte dna oceánů, a to za účelem katalogizace vašich nálezů.”

Autoři No Man’s Sky představili procedurálně generovanou novinku Light No Fire
i Zdroj: Hello Games

Autoři No Man’s Sky představili procedurálně generovanou novinku Light No Fire

Sean Murray promluvil o novém projektu studia Hello Games. Dle jeho názoru půjde o první opravdu otevřený svět bez…

8. 12. 2023 07:12
3

Z No Man’s Sky se během let stal titul obřích rozměrů a tvůrci z vývojářského studia Hello Games neustále přidávají bezplatný obsah. Hra je dostupná pro PC, Mac, Nintendo Switch a současnou i minulou generaci herních konzolí. Do vesmíru No Man’s Sky se můžete vydat i ve virtuální realitě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama