Ukázka z Weird West předvádí krvavé přestřelky prodchnuté ničivou magií
i Zdroj: Hrej.cz
Weird West Novinka Ukázka z Weird West předvádí krvavé přestřelky prodchnuté ničivou magií

Ukázka z Weird West předvádí krvavé přestřelky prodchnuté ničivou magií

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2022 12:24

Studio WolfEye ve spolupráci s vydavatelem Devolver Digital připravilo novou ukázku k chystanému akčnímu RPG Weird West. Ta napovídá, že tenhle divoký západ je opravdu trochu podivný.

Reklama

  • Weird West předvádí dynamické souboje
  • Na své si přijdou milovníci rychlých přestřelek a temné magie
  • Hra vyjde 31. března, hned první den zamíří do Game Passu

V traileru promlouvá kreativní ředitel Raphaël Colantonio, jeho hlas na pozadí ukázky probírá možnosti ostřílených kovbojů, ať už jde o plížení, nebo krvavé přestřelky. 

Colantonio slibuje, že bude možné rozstřílet prakticky cokoliv, okolní prostředí je totiž interaktivní. Vše se navíc odehrává v reálném čase, akce tak působí velmi živě. Dovednosti si můžete přizpůsobit vlastnímu hernímu stylu, nechybí ani obzvlášť pikantní praktiky, například schopnost zapálit všechny neřády v nejbližším okolí, vystřelit na několik lidí najednou nebo je nechat sežehnout spalujícím bleskem.

Také kradmý postup je legitimní taktikou, v takovém případě se bude hodit schopnost dočasného zneviditelnění či teleportace na krátkou vzdálenost. Každý by si zkrátka měl najít to své. 

Weird West vyjde 31. března na PC a na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a také na PC. Hned od prvního dne bude k dispozici ve službě Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama