Ukázka z Marvel’s Midnight Suns představuje Wolverina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka z Marvel’s Midnight Suns představuje Wolverina

Ukázka z Marvel’s Midnight Suns představuje Wolverina

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 9. 2021 11:03

Studio Firaxis Games se koncem minulého týdne pochlubilo gameplay záběry z Marvel’s Midnight Suns. Vyšlo najevo, že si na své přijdou především milovníci kartiček, které ve variaci na XCOM hrají velmi důležitou roli. Nyní máme k dispozici ucelenou dvacetiminutovou ukázku.

Reklama

  • Wolverine z Marvel’s Midnight Suns se představil v čerstvé ukázce
  • Cutscény se autoři scnaží napěchovat humornými hláškami
  • Vidět jsou také aktivity na základně

Ukázka zachycuje údernou jednotku o třech superhrdinech. Ta se pouští přímo do akce, vidět je používání zmíněných karet, které se náhodně losují z balíčku před začátkem mise. Karty navíc mohou být upgradovány na silěnější verze, k tomu však dochází na základně.

Ve videu je zachycen filmový předěl předcházející potyčce plné ostrých drápů, zdá se, že se autoři snaží cutscény napěchovat humornými hláškami. Představil se záporák Sabertooth, na kterého si došlápl Wolverine, nechyběla ani hrůzu nahánějící Lilith.

Po náročné akci přišla řada na odpočinek na základně, kde si hráči mohou v klidu poklábosit se svými parťáky a pustit se do společných aktivit. To vše ovlivní celkové vyznění příběhu. Vidět je také věrný pekelný ohař Charlie, který zastává roli domácího mazlíčka.

Marvel’s Midnight Suns vyjdou v březnu příštího roku na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama