Ukázka z F1 2020 nás vezme do Monaka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka z F1 2020 nás vezme do Monaka

Ukázka z F1 2020 nás vezme do Monaka

David Plecháček

David Plecháček

22. 5. 2020 10:42
Reklama

Naposledy nás nový trailer F1 2020 vzal na španělský okruh Circuit de Barcelona-Catalunya. Tentokrát se přesuneme o několik set kilometrů východně do Monte Carla, kde se v jeho ulicích tradičně jezdí Grand Prix Monaka. Letos ale plány zhatila koronavirová krize, a tak se závod pojede jen virtuálně. Než se do „monopostů“ usadí všichni jezdci, můžete si spolu s vývojáři projet jeho podobu v novém díle.

Velká cena Monaka je tradičně považována za jednu z nejtěžších. Úzké uličky Monte Carla poskytují jen velmi málo prostoru pro předjíždění, a každá chyba díky svodidlům bezprostředně u trati představuje riziko konce v závodu. Ve virtuální obdobě F1 už nyní závodí například Charles Leclerc, Lando Norris nebo Antonio Giovinazzi, jezdci týmu Ferrari, McLaren a Alfa Romeo, k nim ale nově přibude Valtteri Bottas a Esteban Ocon.

A také Pierre-Emerick Aubameyang. Hráč fotbalového Arsenalu bude ve virtuální ceně jako jeden z hvězdných hostů a ukáže, zda dokáže soupeřit i s vrcholovými jezdci. Vedle něj usedne i další fotbalista, brankář Realu Madrid Thibaut Courtois, který se účastnil už minulého závodu, kde skončil na solidním jedenáctém místě. Z hvězdných hostů se za volant posadí i surfař Kai Lenny a zpěvák Luis Fonsi.

To už jsme ale odbočili. Zatímco esportová verze F1 se stále jezdí v loňském díle F1 2019, nový díl F1 2020 od Codemasters vyjde 7. července na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Google Stadia. Jeho součástí budou i nové tratě Hanoi Street Circuit a Circuit Zandvoort, na níchž se budou jezdit Grand Prix Vietnamu, respektive Nizozemska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama