Ubisoft změnil datum vydání Assassin’s Creed Mirage. Naštěstí tím lepším směrem
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Mirage Novinka Ubisoft změnil datum vydání Assassin’s Creed Mirage. Naštěstí tím lepším směrem

Ubisoft změnil datum vydání Assassin’s Creed Mirage. Naštěstí tím lepším směrem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 8. 2023 07:50 2

Assassin’s Creed Mirage, který byl Ubisoftem původně naplánován až na 12. října, nově vyjde o týden dříve. Vydavatelství to oznámilo s tím, že v rámci Ubisoft Bordeaux a dalších pomocných týmů došlo už nyní na dřívější dokončení hry, což prý dává prostor, aby vyšla už 5. října. Spolu s tím přichází tedy i další zpráva, která toto doprovází. Vzhledem k nově posunutému datu vydání je hra již hotova a je v tuto chvíli připravena do lisoven, zatímco Ubisoft pracuje na day one patchi.

Reklama

  • Ubisoft posunul s dokončením hry vydání Assassin’s Creed Mirage
  • Hra je tedy nyní Gold a místo 12. října vyjde nově 5. října

Skutečnost, že je nový díl série již v základu hotov a vyjde o týden dřív, přiznal na sociální síti X studio Ubisoft Montréal, tedy původní tvůrci série. Tento tým tu při příležitosti oznámení nového data tak nepřímo potvrdil, že skrze dřívější datum vydání bude hra již o něco vzdálenější předešle nastavené konkurenci. Jen pro připomenutí: jen v nejbližších dnech od původního data 12. října vychází např. soulsovka Lords of the Fallen (13. října), Alan Wake 2 (17. října), nebo dokonce Marvel's Spider-Man 2 (20. října).

To, zda se tato škatulata vyplatí a ukáží jako dobré rozhodnutí, prozradí ovšem až čas. Ačkoli se totiž z aktuálního pohledu spíše může pozdávat, že to pro Ubisoft moudrá volba nejspíše byla, i s tímto novým datem boj o peníze hráčů rozhodně neustane.

Koneckonců, posuďte sami. Kolem 5. října, kdy Mirage nově vychází, přichází na trh s náskokem i velký dodatek pro Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty (26. září), posléze další pokračování závodní série Forza Motorsport (10. října) a nakonec trochu méně konkurenční: Switch exkluzivita Detective Pikachu Returns (6. října).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama