Ubisoft završil vývoj The Crew Motorfest. Vyzyvatel Forzy Horizon je připraven na září
i Zdroj: Ubisoft
The Crew Motorfest Novinka Ubisoft završil vývoj The Crew Motorfest. Vyzyvatel Forzy Horizon je připraven na září

Ubisoft završil vývoj The Crew Motorfest. Vyzyvatel Forzy Horizon je připraven na září

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 8. 2023 11:00

Nestává se příliš často, abychom měli v novinkovém service příležitost oznámit dokončení hned dvou her v jeden den, ale i tak jsme tu, abychom právě toto udělali. Kromě toho, že Bethesda totiž řekla, že dokončila dlouho očekávaný Starfield, dělá totéž i Ubisoft. Jeho nejnovější závodní počin The Crew Motorfest také nyní dosáhl konce vývoje a může vyjít v zářijovém datu.

Reklama

  • Nové The Crew již dosáhlo toho bodu vývoje, kdy je připraveno k vydání
  • Hráči se do hry budou tak moci pustit 14. a 11. září podle toho, jakou mají zakoupenou edici 

Ubisoft a vývojářské studio Ubisoft Ivory Tower oznámily, že jejich závodní hra už úspěšně dojela na konec vývoji, stejně jako AC: Mirage na začátku tohoto týdne. To znamená, že nový vyzyvatel konkurenční série Forza Horizon je nyní připraven na vydání. Vývojáři z Ivory Tower se zřejmě s touto zprávou již přesunou, nebo spíše už přesunuli na práce u day one patche, jelikož vše základní už dokončili.

Samozřejmě, vzhledem k tomu, jak vývoj v herní branži probíhá, není to tak, že by jen seděli se zalomenýma rukama. Oba zbylé hry série měly ostatně po svém již několik let starém vydání sklon růst i dlouhodobě, a zde to zřejmě nebude jinak. Dlouho po svém vydání byly tyto hry totiž podporovány skrz DLC i updaty, takže i ani pro třetí nebude asi platit nic jiného.

Koneckonců, zásadní úkol pro Ubisoft je v tuto chvíli zajistit dostatek zajímavých vozů, s nimiž budete chtít poté i jezdit. Základní hra totiž možná třímá přes 600 kousků, což se vyrovná i Forze, nicméně jen 80 z toho bude pro sérii nových. To lze tedy nahlížet jak jako pozitivní, tak i negativní, protože to má oba důsledky. Hráčům to na jednu stranu dává šanci využít ve hře tatáž vozidla, která již dříve ovládli ve druhém díle, ale rovněž to dává víc prostor i Ubisoftu, který může hru dlouhodobě monetizovat (viz nabízený seasson pass lákající na více 25 dalších vozů).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama