The Crew Motorfest je téměř k nerozeznání od Forzy Horizon. Láká na ostrov O'ahu
i Zdroj: Ubisoft
The Crew Motorfest Novinka The Crew Motorfest je téměř k nerozeznání od Forzy Horizon. Láká na ostrov O'ahu

The Crew Motorfest je téměř k nerozeznání od Forzy Horizon. Láká na ostrov O'ahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2023 21:27

Ubisoft během akce Ubisoft Forward podrobněji představil také chystané pokračování závodní série The Crew, tentokrát s podtitulem Motorfest. Ukázka ještě více podtrhla dojem, že se autoři ze studia Ivory Tower nechávají opravdu mocně inspirovat úspěšnou konkurenční Forzou Horizon.

Reklama

  • Trailer představuje možnosti The Crew Motorfest
  • Autoři se opravdu mocně inspirovali Forzou Horizon
  • Hvězdou hry je Lamborghini Revuelto

Trailer ukázal letní radovánky na prosluněné Havaji. Místo původního konceptu závodní extravaganzy napříč spojenými státy tentokrát The Crew sází na festivalovou zábavu (Forza Horizon) na pestrém ostrově O’ahu (kde se zase odehrávalo Test Drive Unlimited, jehož autoři později založili studio Ivory Tower). Nechybí tak závodění ve městech, na prosluněných silnicích, ale i hustou džunglí nebo po plážích. 

Svou vlastní cestu si hra snaží razit alespoň výběrem aut. Ten jednak přináší střet mezi minulostí (americké muscle), současností (moderní supersporty) a budoucností (elektrické koncepty). Zároveň se také na silnicích kromě aut prohánějí i čtyřkolky, motorky nebo licencovaný monopost Red Bull F1.

Hlavní plechovou hvězdou hry bude zřejmě nový model italské automobilky Lamborghini v podobě zuřivého hypersportu Revuelto. Hybridní lambo s 1015 koňskými silami, třemi elektromotory, ale stále bez turba znamená zásadní zvrat v historii značky. Svou virtuální premiéru už si odbylo v mobilním Asphalt 9: Legends, Motorfest je nicméně první oznámenou desktopovou hrou s touto super výkonnou nestvůrou.

The Crew: Motorfest vychází 14. září na PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama