Ubisoft pracuje na nové AAA hře pod značkou Might & Magic, vývoj vede Ubisoft Shangai
i Zdroj: Hrej.cz
Heroes of Might and Magic 2: Price of Loyalty Novinka Ubisoft pracuje na nové AAA hře pod značkou Might & Magic, vývoj vede Ubisoft Shangai

Ubisoft pracuje na nové AAA hře pod značkou Might & Magic, vývoj vede Ubisoft Shangai

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 2. 2022 09:09

Ubisoft neoficiálně potvrdil návrat další zapomenuté série. Zmrtvýchvstání se dočká značka Might & Magic, která poslední vstup zažila v roce 2015 ve formě spin-offu Might & Magic: Heroes VII.

Reklama

  • Ubisoft pracuje na nové AAA hře Might & Magic
  • Nevíme, zdali půjde o hru v rámci původního RPG či tahové strategie
  • Vývoj má na starosti Ubisoft Shangai

Tuto zprávu potvrzuje pracovní nabídka na stránkách studia Ubisoft Shangai, které se o vývoj dílu stará. Pobočka hledá Senior Brand manažera, který se chopí marketingu nové AAA hry pod značkou Might & Magic. Bohužel žádné další informace nám Ubisoft nepřináší, vzhledem k minulosti by ale mohlo jít o další vstup do Heroes.

Franšíza Might & Magic započala svou cestu v roce 1986, od té doby vznikla desítka plnohodnotných dílů a další obrovské množství různých spin-offů, ať na mobily, nebo v rámci velice oblíbené série Heroes. Ubisoft získal práva na hru v roce 2003, kdy je odkoupil od krachujícího 3DO. Po vydání Might & Magic: Heroes VII zkusil Ubisoft na popularitu franšízy navázat v roce 2017 strategií Might & Magic: Showdown. Hra ale skončila masivním neúspěchem a její vývoj byl ukončen jen pár měsíců po vydání předběžného přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama