Ubisoft má oznámit několik titulů ze série Assassin's Creed. Chystá se Japonsko i Evropa, dle insidera se tvoří hra pro virtuální realitu
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft má oznámit několik titulů ze série Assassin's Creed. Chystá se Japonsko i Evropa, dle insidera se tvoří hra pro virtuální realitu

Ubisoft má oznámit několik titulů ze série Assassin's Creed. Chystá se Japonsko i Evropa, dle insidera se tvoří hra pro virtuální realitu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 9. 2022 10:26 1

Včerejší večer přinesl překvapivě řadu informací o plánech Ubisoftu. Oficiálně se je máme dozvědět v pátek v rámci speciálního vysílání Ubisoft Forward, v úterý se ale Tom Henderson rozhodl přinést rozsáhlý článek představující možné plány francouzského vydavatele.

Reklama

  • Ubisoft má dle informací Toma Hendersona odhalit hned několik projektů ze série Assassin's Creed
  • Pracuje se na Mirage, japonském Red i evropském Hexe
  • Značka se má rozšířit i na virtuální realitu

Samozřejmě velký důraz se dal na nové Assassin’s Creed. Ubisoft má během sobotního vysílání odhalit hned několik dílů z této série, jedním z nich je už potvrzený Assassin’s Creed Mirage. V tomto případě se hráči vydají do Bagdádu během 9. století. Hra bude menší než předchozí trojice, a to i kvůli snaze zásadně eliminovat RPG prvky. Vývojáři se opět více soustředí na stealth a zabíjení, které můžeme znát z prvních dílů této série.

Tím ale rozhodně nekončíme. Ubisoft by na akci měl více přiblížit koncept Assassin’s Creed Infinity a rovnou oznámit další dva projekty, které budou jeho součástí. Project Red se má odehrávat v Japonsku a dle prvotních konceptů byla hlavní postavou ženská samurajka, nejspíše se ale opět zpřístupní možnost hrát za muže i ženu. Vydání má být v roce 2024.

Druhým titulem je Project Hexe, v obou případech jde samozřejmě o pracovní kódová označení. Hexe vyvíjí kanadské Ubisoft Montreal a přinese vůbec nejtemnější a nejhutnější atmosféru v historii této série. Odehrává se v Evropě v 16. století a hlavním tématem budou lovy na čarodějnice. V tomto případě jsme se jej měli dočkat v roce 2025, dle Hendersona ale došlo na roční odklad.

Stále ale nejde o všechny projekty, které se v Ubisoftu tvoří. Tom Henderson pokračuje s informacemi o Project Jade, mobilní hře zasazenou v Číně, a dále o Project Nexus, zjednodušeně Assassin’s Creed ve virtuální realitě. V tomto případě si ale není insider jistý, zdali dojde k oznámení v tomto týdnu.

Budoucnost Assassin’s Creed tak vypadá opravdu slibně a několikaletá odmlka vývojářům pomohla. Pokud se vše vydaří, mohli bychom se konečně dočkat vytouženého asasína v Japonsku. Stále ale jde o pouhé spekulace, na oficiální potvrzení si musíme počkat do sobotních 21:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama