Tým stojící za Alien: Isolation pracuje na novém sci-fi FPS, vývoj trvá od roku 2018
i Zdroj: Creative Assembly
Novinka Tým stojící za Alien: Isolation pracuje na novém sci-fi FPS, vývoj trvá od roku 2018

Tým stojící za Alien: Isolation pracuje na novém sci-fi FPS, vývoj trvá od roku 2018

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 6. 2022 12:29 2

Studio Creative Assembly se v posledních letech soustředilo především na sérii Total War, pro kterou přineslo několik nových dílů nebo F2P pokus Arena. Tak to samozřejmě bylo i v minulosti, v roce 2014 si ale střihlo odbočku k Alien: Isolation, které dopadlo velmi dobře. Od té doby se ale dalších žánrů nedotkli, tedy minimálně z pohledu veřejnosti.

Reklama

  • Creative Assembly pracuje na nové IP
  • Půjde o sci-fi střílečku z nového světa

Jak ale nyní samotné studio, respektive ředitel studia Gareth Edmondson prozradil pro časopis Edge Magazine, vývojářský tým zodpovědný za Isolation už čtyři roky pracuje na novém titulu. Půjde o sci-fi FPS, které stále nemá jméno, ale opět bude založené na stále neznámém podkladu.

V dalších řádcích prozradil, že se hra soustředí na malé detaily a autenticitu, přičemž bude věrné svým „zdrojovým materiálům“. Bohužel ale ředitel neprozradil, o co přesněji půjde. „Je to naše nová IP a je to svět, který tvoříme. Samozřejmě si tak dáváme záležet a chceme to udělat dobře. Chceme od základu uchopit autenticitu modrého oceánu nebo otevřeného nebe, a to jen s prázdnou stránkou před námi.“

První vzkazky o hře se objevily už před několika týdny, kdy studio lákalo na nová pracovní místa právě pro tento projekt.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama