Novinka Týden v kostce #8 - Úniky ze Starfieldu i Battlefieldu a úspěch Bulánků

Týden v kostce #8 - Úniky ze Starfieldu i Battlefieldu a úspěch Bulánků

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 5. 2021 18:00

Co nejzajímavějšího se stalo v uplynulém týdnu a na jaké hry se můžete těšit v tom příštím?

Reklama

BULÁNCI DOBYLI STARTOVAČ

Český crowdfunding naprosto ovládli legendární Bulánci. Oblíbené válčení polštářů, které na začátku tisíciletí třeba na školních počítačích hrál téměř každá, se vrací s druhým dílem. Autoři ze studia SleepTeam chtěli, aby hráči přispěli na Startovači a požadovali půl milionu korun. V komunitě se ale strhla hotová příspěvková horečka a na druhé Bulánky fanoušci v momentě natáčení přispěli už čtyři miliony korun. Projekt tak už teď patří k těm nejúspěšnějším v historii českého crowdfundingu, a to má před sebou ještě více než tři týdny času. Je vidět, že nostalgie umí neuvěřitelné věci.

Další čtení: 

Bulánci vybrali cílovou částku za dvě hodiny. Hráči přispěli už více jak 1,8 milionu korun

Bulánci už patří mezi tři nejúspěšnější projekty historie Startovače


STARFIELD PRÝ VÁŽNĚ NEVYJDE NA PLAYSTATIONU

Připravované RPG Starfield od tvůrců The Elder Scrolls zřejmě vážně nevyjde na konzolích PlayStation. Alespoň to tvrdí respektovaný novinář Jeff Grubb. Novinku Bethesdy si dle jeho informací zahrajete pouze na počítačích nebo na Xboxu. Společně s tím na internet unikly údajné screenshoty z tři roky staré verze hry. Na nich můžeme vidět vesmírnou stanici, helmu nebo třeba grafické rozhraní. Hovoří se o tom, že ze hry uvidíme více už v létě během E3. Vyjít by pak mohla na konci roku. Jisté ale zatím není nic.

Další čtení: 

Objevily se další screenshoty ze Starfieldu. Novinář tvrdí, že hra na PlayStationu opravdu nevyjde

Jason Schreier tvrdí, že Starfield není ani zdaleka hotový, hra podle něj vyjde mnohem později, než si myslíme


PRVNÍ NEKVALITNÍ OBRÁZKY UKAZUJÍ BATTLEFIELD 6

Na internet také unikají první záběry z Battlefieldu 6. Multiplayerová střílečka, která vyjde na podzim, zatím nebyla oficiálně odhalena. Dle dostupných informací uvidíme první trailer v červnu, už teď se ale můžeme podívat na různé útržky. Dle gifů a screenshotů ve hře uvidíme rakety, helikoptéry nebo třeba robotického psa. Je tak zřejmě pravdou, že se hra vrátí do doby velmi blízké budoucnosti, podobně jako ne úplně povedený čtvrtý díl. Moudřejší snad budeme už za pár týdnů.

Další čtení: 

Battlefield čelí před vydáním menším únikům. Screenshoty a gify odhalují střípky z traileru


EA TVRDÍ, ŽE CODEMASTERS ZŮSTAJÍ NEZÁVISLÍ

Společnost EA deklaruje, že nebude nedávno koupenému studiu Codemasters nic diktovat. Britští závodní veteráni se stali součástí vydavatelství před pár měsíci a fanoušci se brzy začali obávat budoucnosti, EA totiž nemá v péči o nově nakoupená studia úplně dobrou pověst. Vedení ale tvrdí, že mají Codemasters absolutní volnost v tom, co chtějí podnikat, jen dostanou k ruce možnosti a rozpočet obří firmy. První hrou, která pod EA vyjde bude nový ročník Formule 1, tak jsme zvědaví, jak to dopadne.

Další čtení: 

EA nebude Codemasters nic diktovat. Studiu poskytuje nástroje a volnost


PŘÍŠTÍ TÝDEN VYCHÁZÍ

Biomutant (Úterý 25. května)

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama