Tvůrci Street Fighter 6 Type Arcade odhalili logo i období, ve kterém hra vyjde. Západ má nicméně smůlu
i Zdroj: CAPCOM Co., Ltd.
Street Fighter 6 Novinka Tvůrci Street Fighter 6 Type Arcade odhalili logo i období, ve kterém hra vyjde. Západ má nicméně smůlu

Tvůrci Street Fighter 6 Type Arcade odhalili logo i období, ve kterém hra vyjde. Západ má nicméně smůlu

David Bernard

David Bernard

26. 11. 2023 18:00

Během prosince se japonští hráči dočkají vydání Street Fighter 6 Type Arcade. Vzhledem k místní kultuře arkádových automatů se jedná o velkou událost, kterou si západní část světa příliš neužije.

Reklama

  • Street Fighter 6 Type Arcade je k vidění na výstavě Amusement Expo
  • Hra se na západ pravděpodobně nepodívá
  • Důvodem je zdejší neexistující arkádová kultura

Během výstavy Amusement Expo, která se koná v největším japonském kongresovém a výstavním centru Tokyo Big Sight, došlo k odhalení arkádové bojové hry Street Fighter 6 Type Arcade. Ta vzniká díky spolupráci společností Capcom a Taito, které nyní představily oficiální herní logo a uvedly, že se příznivci arkádových automatů dočkají již tento prosinec. Street Fighter 6 Type Arcade si lze aktuálně vyzkoušet přímo na výstavní ploše. Během listopadu proběhla série testů, během kterých bylo možné nové automaty vidět v hernách napříč městy Tokio, Sendai, Hirošima a Fukuoka.

Street Fighter 6 Type Arcade bude podporovat online hru, NESiCA karty, které umí zaznamenávat statistiky a dokonce i externí ovladače. Pokud jste se začali těšit, musíme vás zklamat. Na západ se novinka pravděpodobně nepodívá, jelikož zde prakticky neexistuje kultura videoherních automatů, což je rozhodně škoda. Zbývá tedy zamáčknout slzu a naskočit do letos vydaného Street Fighter 6. Nejnovější díl je dostupný na PC a současné i minulé generaci herních konzolí.

Z otloukánka ostříleným pouličním bojovníkem aneb recenze Street Fighter 6
i Zdroj: Martin Synek / Hrej.cz

Z otloukánka ostříleným pouličním bojovníkem aneb recenze Street Fighter 6

6. 6. 2023 15:20

Těžko uvěřit, že uteklo už sedm let od posledního číslovaného dílu série Street Fighter. Ještě dnes si pamatuju na všechny…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama