Tvůrci GreedFallu prezentují chystanou novinku Steelrising. Robotická akce slibuje nádech Francouzské revoluce
i Zdroj: Nacon
Novinka Tvůrci GreedFallu prezentují chystanou novinku Steelrising. Robotická akce slibuje nádech Francouzské revoluce

Tvůrci GreedFallu prezentují chystanou novinku Steelrising. Robotická akce slibuje nádech Francouzské revoluce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 6. 2021 08:50

Francouzští vývojáři ze studia Spiders, kteří předloni doručili povedené, byť ne tak docela doceněné RPG GreedFall, se pochlubili ukázkou svého dalšího projektu. Do popředí tentokrát staví dříve představenou tématiku Velké francouzské revoluce, avšak ne tak, jak nás ji učily učebnice dějepisu, ale s přídavkem robotů.

Reklama

  • Digitální event Summer of Gaming Expo od zástupců IGN přinesl další pohled na novinku studia Spiders
  • Steelrising pokračuje v prezentování fiktivních událostí Velké francouzské revoluce z pohledu robotického posluhovače Ludvíka XVI.

Píše se rok 1789 a aktuálně panující Ludvík XVI. uvrhl své bouřící se poddané v chaos s vypuštěním nebezpečných strojů do ulic Paříže. Právě zde ovšem přichází ke slovu klíčová role hráče, který se jednoho z těchto strojů ujme a pokusí se zvrátit neuspořádaný chod dějin.

Vaším vtělením se stane robotická entita Aegis – vyspělý automaton Ludvíka XVI., ale současně osobní ochranka Její královské Výsosti Marie Antoinetty. Hra dosud nemá pevné datum vydání, v průběhu února však vývojáři otevřeně lákali hráče do uzavřeného alfatestu. Úpěnlivě proto doufáme (nebo tedy alespoň já), že nás Steelrising poctí svou přítomností co možná nejdříve a my budeme moci znovu naplno docenit posun studia Spiders.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama