Steelrising zve do uzavřeného alfatestu
i Zdroj: Spiders / Nacon
Novinka Steelrising zve do uzavřeného alfatestu

Steelrising zve do uzavřeného alfatestu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 2. 2021 10:14

Francouzské studio Spiders v létě minulého roku oznámilo nový projekt s označením Steelrising. Spolu s ním se autoři vrací na konec 18. století, konkrétně do Francie, kde se tou dobou odehrává Velká francouzská revoluce. Tým nyní zve do uzavřeného alfatestu.

Reklama

Test se uskuteční už začátkem března. Autoři připravili formulář, skrze který je možné se přihlásit. Jedním dechem ale upozorňují, že je počet míst omezený. Zájemci by tedy s vyplňováním neměli otálet. Test se uskuteční na Steamu, trvat bude zhruba sedm až deset dní.

S účastí se však pojí nutnost podepsat NDA, což znamená, že se vybraní jedinci nemohou nikde chlubit detaily ze hry. Studio totiž o hře ještě mnoho neprozradilo, stále čeká na ten správný moment.

 

 

Vývojáři si historii rádi upravují k obrazu svému, což se projevuje také u Steelrising. Ústřední postavou je totiž Ludvík XVI. a jeho armáda autonomních robotů, která terorizuje občany Paříže. Hráči se musí strojům postavit a otočit kormidlo historie na tu správnou stranu.

Ve Spiders se také vrací k úspěšné značce Greedfall. Pracují totiž na updatu pro konzole Xbox Series a PlayStation 5, fanouškům dokonce přislíbili také obsahový přídavek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama