Steelrising předvádí souboje nápaditých mechanoidů. RPG od autorů Greedfall vyjde příští rok
i Zdroj: Nacon
Steelrising Novinka Steelrising předvádí souboje nápaditých mechanoidů. RPG od autorů Greedfall vyjde příští rok

Steelrising předvádí souboje nápaditých mechanoidů. RPG od autorů Greedfall vyjde příští rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 7. 2021 09:34

V rámci prezentace Nacon Connect došlo na čerstvé záběry ze Steelrising. Zároveň vyšlo najevo, že chystané RPG od studia Spiders letos nevyjde, fanoušci budou muset vydržet minimálně jeden rok.

Reklama

  • Steelrising nabízí gameplay ukázku
  • Předvádí souboje s nápaditými nepřáteli
  • Hra vyjde v červnu příštího roku

Hra se odehrává v roce 1789 za vlády Ludvíka XVI. Panovník proti nespokojeným poddaným nasadí robotické přisluhovače, aby v ulicích Paříže zajistili pořádek. Hráč se chopí role mechanického strážce Marie Antoinetty.

Gameplay ukázka dala jasně najevo, co vše pokročilá mašina dokáže. Skvěle ovládá boj s ostrými meči, nepohrdne ani typickou halapartnou. K tomu má v záloze nabroušené vějíře, které může využít k útoku, ale také k obraně proti nebezpečným projektilům. Z traileru zároveň vyplývá, že i na druhé straně nebude nouze o nápadité mašiny.

Z dostupných ukázek je zřejmé, že bude Steelrising mnohem akčnější než Greedfall. Vývojáři chtějí vytvořit propracovaný svět, důraz je kladen i na vertikalitu, což se projeví třeba v možnosti vyšplhat na vysoké balkony. 

Co se týče zmíněného termínu pro vydání, ukázka prozradila, že se Steelrising objeví v červnu příštího roku. Hra míří na Xbox Series, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama