Tvůrci Fallout: London chtějí založit indie studio
i Zdroj: Fallout: London Team / Team FOLON
Fallout London Novinka Tvůrci Fallout: London chtějí založit indie studio

Tvůrci Fallout: London chtějí založit indie studio

David Bernard

David Bernard

Team FOLON, skupina dobrovolných vývojářů, která nám nedávno přinesla obří bezplatnou modifikaci pro Fallout 4, hodlá založit zcela nové indie studio. Jedním z důvodů je touha pracovat na větších projektech.

Reklama

  • Tvůrci Fallout: London chtějí založit indie studio
  • Autoři obří modifikace chtějí pracovat na větších projektech
  • K založení studia pomohou prostředky vybrané od fanoušků

Skupina talentovaných vývojářů z celku Team FOLON nám nedávno přinesla vskutku obří modifikaci pro čtvrtý díl série Fallout, a to zcela zdarma. Ačkoliv Fallout: London trápí nemalý počet chyb a bugů, zájem ze strany hráčů je velmi vysoký. Mód si za prvních 24 hodin stáhlo přes 500 tisíc fanoušků postapokalyptických dobrodružství. Tvůrci nyní na základě úspěchu plánují založit zcela nové indie studio, které jim umožní pracovat na ještě rozsáhlejších projektech.

Ačkoliv je modifikace Fallout: London dostupná pro všechny majitele Fallout 4 (včetně DLC) zcela zdarma, podařilo se vybrat prostředky, které nyní autoři chtějí využít na založení zmíněného studia. V nedávném rozhovoru pro britskou rozhlasovou a televizní společnost BBC se Dean Carter (vedoucí projektu Fallout: London) rozpovídal o aktuální situaci a budoucích plánech.

Ačkoliv mě velmi těší, že je tento projekt zdarma a můžeme ho nabídnout celé komunitě bez poplatku, bohužel to nezaplatí naše účty. Mnoho lidí, kteří si tento projekt opravdu užili, nám přispěli formou daru. To nám umožní přicházet s vlastními nápady, vytvořit si vlastní hru a pracovat jako komunita,” nechal se během rozhovoru pro BBC slyšet Dean Carter.

Hráči Fallout: London se potýkají s problémy. Autoři již chystají nápravu
i Zdroj: Team FOLON

Hráči Fallout: London se potýkají s problémy. Autoři již chystají nápravu

Tým FOLON oznámil, že již připravuje první update, který by měl vyřešit některé nedostatky.

Tvůrce nyní čeká postupné vylepšování celkového zážitku a oprava chyb a bugů. Pro hraní Fallout: London musíte vlastnit Fallout 4 s veškerým DLC obsahem. Herní mapa se velikostí může rovnat základní hře, a to včetně DLC Far Harbor.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama