Modifikace Fallout London udělala dojem i na Bethesdu, studio zaměstnalo jednoho z autorů
i Zdroj: Bethesda
Novinka Modifikace Fallout London udělala dojem i na Bethesdu, studio zaměstnalo jednoho z autorů

Modifikace Fallout London udělala dojem i na Bethesdu, studio zaměstnalo jednoho z autorů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 7. 2022 10:11

Není divu, že tituly z produkce Bethesdy často doprovází fanouškovské projekty, ať už jde o dílčí modifikace, nebo obří expanze vyprávějící další příběhy. Bethesda totiž podobné snahy podporuje, na zapojení komunity spoléhá i v případě chystaného Starfieldu. A právě v řadách zapálených fanoušků často hledá posily do vlastního týmu.

Reklama

  • Ryan Johnson se připojil k Bethesda Game Studios
  • V týmu bude pracovat jako pomocný level designér
  • Nabídku dostal díky práci na Fallout London

O Fallout London jsme již několikrát informovali. Ambiciózní modifikace si vysloužila značnou pozornost, všimli si samozřejmě i lidé z Bethesda Game Studios, kde vzniká původní série. Zdá se, že projekt udělal dobrý dojem, jeden z jeho autorů totiž dostal zajímavou nabídku.

Konkrétně jde o Ryana Johnsona, který v pozici technického poradce konzultoval konkrétní úkoly se skupinou designérů. Nově bude pracovat přímo pro Bethesdu jako pomocný level designér. Skutečnost oznámilo uskupení kolem Fallout London v příspěvku na Twitteru. Na čem konkrétně bude pracovat, to momentálně není jasné. Značka Fallout ostatně v nejbližších letech bude odpočívat, na řadě je série The Elder Scrolls, takže je možné, že přiloží ruku k dílu právě zde. 

Podobnou nabídku přitom nedávno dostal i Dean Carter, jenž působí jako vedoucí celého projektu. Měl možnost připojit se k britské pobočce, aby pokračoval v práci na Fallout 76, rozhodl se ale, že nejprve dotáhne Fallout London. Obří projekt je nicméně stále daleko od svého dokončení, tvůrci momentálně nemají představu, kdy by se mohl dostat mezi lidi.

Úchvatná modifikace ukazuje Londýn ve světě Falloutu
i Zdroj: Fallout London

Úchvatná modifikace ukazuje Londýn ve světě Falloutu

Postapokalyptické výjevy jsou tradičně devízou Spojených států. Konkrétně ve hrách často vídáme zpustošený New York a další…

20. 5. 2022 11:22
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama