Trailer zve do otevřeného betatestu středověké rubačky Chivalry 2
i Zdroj: Torn Banner Studios / Tripwire Interactive
Novinka Trailer zve do otevřeného betatestu středověké rubačky Chivalry 2

Trailer zve do otevřeného betatestu středověké rubačky Chivalry 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 5. 2021 04:49

Uřvaní rytíři z Chivalry 2 mají za sebou první zteč v rámci uzavřené betaverze, která se uskutečnila koncem minulého měsíce. Dobojováno ale ještě není.

Reklama

  • Otevřený betatest se uskuteční koncem května
  • Trailer předvádí zajímavé prvky ze hry

Brzy totiž dojde na další fázi testování. Oplechované válečníky však tentokrát čeká daleko větší zkouška, betatest se totiž otevře úplně pro všechny žoldáky, kteří touží po brutální smrti. Test je naplánován na 27. května, bojovat se bude až do 1. června. Rytíři mohou využít také možnosti spojit se s hráči na jiných platformách, test totiž bude podporovat cross-platform hraní.

Oznámení otevřeného betatestu doprovází nový trailer, v němž se vývojáři z Torn Banner Studios snaží hru více přiblížit. Zmínili kupříkladu možnosti úpravy postavy, najdou se jizvy, popáleniny a další (ne)pěkná zranění. Zajímavé jsou připravené hlášky, které se mění podle situace, v níž se hráč zrovna nachází. 

Vývojáři zapracovali také na příběhovém pozadí. I tentokrát jde o konflikt mezi frakcemi Agatha Knights a Mason Order. Dění by se mělo odrážet i na bitevních polích, design prostředí podle všeho odkazuje na důležité historické momenty.

Chivalry 2 se objeví 8. června na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama