Trailer přináší grafické srovnání 23 let starého Pac-Man World s jeho remakem
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Trailer přináší grafické srovnání 23 let starého Pac-Man World s jeho remakem

Trailer přináší grafické srovnání 23 let starého Pac-Man World s jeho remakem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 8. 2022 09:30

Remake 3D plošinovky s Pac-Manem se po měsíc starém přestavení předvádí v traileru, tentokrát cíleném na grafiku. Bandai Namco, které za hrou stojí, se tak v prvé řadě soustředí na více než dvacetiletý rozdíl mezi Pac-Man World Re-PAC a originálem z roku 1999. Využívá při tom dvě startovní lokace, které novinka do puntíku přejímá od klasiky pro první PlayStation.

Reklama

  • Bandai Namco přináší srovnávací video původního Pac-Man World remake Pac-Man World Re-PAC

Jelikož je Re-PAC kompletní předělávka v duchu Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, hra obsahuje mírné vylepšení hratelnosti i plně remasterovanou podobu Ostrova duchů. Největší změna ovšem nastává právě při hraní. Ostrost hran od prvního PlayStationu pochopitelně značně pokročila, což platí i pro kvalitu textur, plynulost hry a také množství efektů, týkající kouře, výbuchů a nasvětlení.

Trailer dále osvětluje, že původní soundtrack zůstává z převážné části nedotčen, což platí i pro většinu autentické hratelnosti. Nicméně to stejné nelze říci u části hrdinů, které bylo nutné měnit. Některé postavy, jako je paní Pac-Man a Pac-Baby, musely být předělány a přejmenovány pod tíhou autorských práv.

Co se týče hratelnosti, Pac-Man World: Re-Pac nabídne celkem tři herní režimy, a to Quest Mode, Maze Mode a Classic Mode. Quest Mode zahrnuje hlavní hru, kdy se Pac-Man jako kdysi vydává šesticí světů, aby zachránil své přátele před duchy. Maze Mode je sbírka 3D bludišť, které mohou hráči procházet, pokud hledají další výzvu. A poslední režim Classic je hlavní odměnou za dokončení Quest Mode, kdy se hráčům odemkne klasický Pac-Man z roku 1980.

Pac-Man World Re-PAC se předvádí v prvních záběrech ze hry
i Zdroj: Bandai Namco

Pac-Man World Re-PAC se předvádí v prvních záběrech ze hry

Jen tak někdo zřejmě nečekal, že se Bandai Namco vydá do historie a posvětí remake 3D plošinovky s Pac-Manem. Krátce po…

5. 7. 2022 10:23

Remake vyvíjený studiem Now Production a vydávaný společností Bandai Namco bude vydán již 26. srpna. Dostaví se při tom na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a PC

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama