Trailer ohlašuje update pro The Last of Us Part II, který vylepšuje zážitek na konzoli PlayStation 5
i Zdroj: Hrej.cz
The Last of Us: Part II Novinka Trailer ohlašuje update pro The Last of Us Part II, který vylepšuje zážitek na konzoli PlayStation 5

Trailer ohlašuje update pro The Last of Us Part II, který vylepšuje zážitek na konzoli PlayStation 5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 5. 2021 12:27 1

Pokračování příběhu The Last of Us už na konzolích PlayStation 4 vypadlo velmi dobře, i tak ale byli hráči zvědaví, co vývojáři dokážou vykouzlit v rámci další generace. Naughty Dog nyní předvádí vylepšenou verzi pro PlayStation 5.

Reklama

  • Update odemyká 60 FPS v The Last of Us Part II
  • Přináší také rychlejší nahrávání
  • Rozlišení nicméně zůstává na úrovni PS4 Pro

Informace se objevila na oficiálním PlayStation blogu. Úpravy přináší patch 1.08, který hře dovoluje vytěžit sílu nového hardwaru. Hra tedy nabídne rychlejší nahrávání a možnost přepnout si mezi 30 a 60 snímky za sekundu. 

Vyjádření také zmiňuje “vylepšené rozlišení”, ve hře se ale ve skutečnosti nic takového neprojevuje. S informací přišla skupina Digital Foundry, která již stihla update otestovat. Třeba nahrávací časy jsou skutečně kratší, zatímco na PS4 trval úvodní loading 91 vteřin, nyní se hra spustí za 43 vteřin. Zmíněných 60 FPS se drží bez větších propadů. Ale rozlišení se nezdá být o nic lepší, než na konzoli PlayStation 4 Pro. Tuto skutečnost následně potvrdila přímo Sony. Update rozlišení nijak nezvyšuje, zůstává tedy na hranici 1440p.

Jde samozřejmě o bezplatný update, který je připraven pro všechny majitele konzole PlayStation 5. Studio Naughty Dog při této příležitosti vydalo speciální trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama