Dataminer objevil mapu, která by mohla souviset s multiplayerovým režimem pro The Last of Us Part II
i Zdroj: Hrej.cz
The Last of Us: Part II Novinka Dataminer objevil mapu, která by mohla souviset s multiplayerovým režimem pro The Last of Us Part II

Dataminer objevil mapu, která by mohla souviset s multiplayerovým režimem pro The Last of Us Part II

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 8. 2021 09:29

The Last of Us Part II se nesmazatelně zapsalo do herní historie, studio Naughty Dog potvrdilo, že patří mezi špičky svého oboru. Vývojáři přitom ještě neřekli poslední slovo, hráčům i nadále “dluží” slíbený multiplayerový režim. K němu se nyní objevily nové informace.

Reklama

  • Dataminer Speclizer se pochlubil novým úlovkem
  • Našel mapu, která podle něj souvisí s chystaným multiplayerem pro The Last of Us Part II
  • Působí jako velká aréna, v níž by se mohly uskutečnit battle royale bitvy

Informace nicméně nepochází z oficiálních zdrojů, postaral se o ně YouTuber s přezdívkou Speclizer, který se specializuje na datamining. V souborech hry tentokrát vyhrabal mapu, která by mohla souviset s multiplayerem. Pokud by tomu tak skutečně bylo, zřejmě by se výrazně lišil od původních Factions z prvního dílu.

Tam se totiž autoři spoléhali na menší lokace. Zmíněná mapa naznačuje, že se vývojáři tentokrát vydali trochu jiným směrem, působí totiž jako velká aréna, kde by klidně mohlo dojít na battle royale bitvu. Mapu si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

Při budování světa byla zřejmě použita místa z příběhové kampaně, třeba motel, přístav nebo benzínová stanice. Speclizer našel také assety, které mohou souviset s dalšími herními prvky, obojek by mohl odkazovat na přítomnost agresivních psů.

Nález je však potřeba brát s velkou rezervou. Je docela dobře možné, že jde o pouhý experiment, na který v Naughty Dog už dávno zapomněli. Další Factions jsou dle oficiálního vyjádření spojeny s ambiciózní vizí, autoři by chtěli režim posunout na novou úroveň, což je také důvod, proč ho nestihli přibalit k základní hře. Nutno ale dodat, že jsme o něm podezřele dlouho neslyšeli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama