Trailer na nové Call of Duty už unikl, Activision proti úniku bojuje. Po internetu koluje malá ochutnávka z reklamy
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Trailer na nové Call of Duty už unikl, Activision proti úniku bojuje. Po internetu koluje malá ochutnávka z reklamy

Trailer na nové Call of Duty už unikl, Activision proti úniku bojuje. Po internetu koluje malá ochutnávka z reklamy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 6. 2022 11:12

Dnes večer se nám má oficiálně představit nový díl Call of Duty. Víme, že má jít o pokračování rebootované série Modern Warfare, přičemž Activision si zatím schovává plnohodnotný trailer. Jak už to ale bývá, jeho podoba již unikla na internet, čímž začíná souboj studia a internetových uživatelů.

Reklama

  • Trailer na nové Modern Warfare 2 už unikl, Activision ale bojuje
  • Prozatím se studiu daří plnou verzi mazat
  • Po internetu se tak šíří krátká ukázka z platformy Hulu

Je nutné uznat, že se Activisionu zatím úspěšně daří videa mazat. Jedním z prvních, kdo informoval o úniku traileru, nebyl nikdo jiný než insider Tom Henderson. Ten také podpořil případné zájemce, aby na jeho tweet odpověděli právě uniklým videem. 

Plná podoba traileru se objevila jen na pár minut, veskrze se šíří pouze malé úseky, které unikly skrze reklamu na streamovací platformě Hulu.

Přibližně dvacetisekundové video ukazuje především cinematic záběry lákající na akční kampaň, která snad naváže na úspěch prvního dílu. Plnohodnotný trailer má okolo dvou minut, bohužel jeho obsah se nám stále nepodařilo zjistit. Pokud si ale nechcete kazit překvapení, do oficiálního představení zbývá už jen pár hodin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama