Trailer k Sea of Thieves přináší gameplay záběry z crossoveru s Piráty z Karibiku
i Zdroj: Hrej.cz
Sea of Thieves Novinka Trailer k Sea of Thieves přináší gameplay záběry z crossoveru s Piráty z Karibiku

Trailer k Sea of Thieves přináší gameplay záběry z crossoveru s Piráty z Karibiku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 6. 2021 10:18

Poslední dobou jsou v kurzu crossovery mezi různými značkami, které mnohdy ani nedávají smysl. Spojení Sea of Thieves a Pirátů z Karibiku nicméně patří mezi ty lepší nápady. Nový trailer se zaměřuje právě na Jacka Sparrowa a jeho kamarádíčky.

Reklama

  • A Pirate’s Life se ukazuje v gameplay záběrech
  • Jde o součást třetí sezóny
  • Update vyjde 22. června

Update s podtitulem A Pirate’s Life byl představen během nedávné prezentace Microsoftu a Bethesdy, studio Rare se k novince vrací v další ukázce, v níž rozšíření blíže představuje. Samozřejmě nechybí ani gameplay záběry. 

Hráči se mohou těšit na příběhově laděné dobrodružství, v němž se vypraví na průzkum nových míst, třeba opuštěného pirátského města. Kostlivci a žraloci už dávno nejsou to nejhorší, na co mohou piráti narazit. Sirény, přeludy, krabí příšery a další havěť nyní vyhlíží nepozorné námořníky.

Studio Rare na updatu pracovalo s Walt Disney Games, dle jejich slov se v něm odráží to nejlepší z obou světů. A Pirate’s Life se ve hře zpřístupní s příchodem třetí sezóny, její vydání je naplánováno na 22. června. Sea of Thieves jsou součástí služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama